PR CUAET
-
Решта- Джоб офер Емплоєр леттер Веріфікатіон леттер роблять безпосередньо у вас на фірмі
-
User Антон has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Що таке Веріфікатіон letter?
-
В мене два місяці 2 класи потім екзамен та два по 1500 годин роботи. В SAIT можно навчатись без роботодавця. Ось я і хочу повчитися а потім вже працювати може так буде краще для мене та роботодавця.
-
Verification чи reference Letter. В деяких программах є переліку документів
-
Та і в загалі ще separated це як стадія розлучення, але не офіційно ще
-
Да, если вы считаете, что приобрели налоговое резидентство. Поищите определение, там несколько довольно абстрактных критериев. Скажем, тот факт, что вы провели в Канаде меньше 183 дней в календарный год, не работаете, и пока не имеете сильных связей с Канадой может сыграть вам на руку.
-
Можна з паспортом іншої країни. Головне - додати підтвердження українського громадянства (старий український паспорт/national ID)
-
Separated живуть окремо, більше ніж 90 днів. Якщо офіційно розлучені, то це Divorced
-
Мені сказали що гуманітарні програми не долаються.. а наша ж входить до гуманітарних
-
Вчора дружина завезли документи в консульство в Едмонтоні і сьогодні паспорт передали dhl.
-
У мене те саме. Не находить і все. По різним критеріям не находить
-
А запити приходять на пошту чи в особистий кабінет?
-
В понеділок подавала документи на паспорт в Торонто. Реєстрацію в Україні не питали, але в копіях укр паспорту є запис. Але подавала на паспорт і дітей, ніяких даних реєстрації не потрібно. Всі документи по списку з сайту Торонто.
-
Пробувати на наступний день, в мене теж так було, писало що не знаходить, в них глюк якійсь, я десь на 3 день змогла знайти та підтягнути
-
Подскажите, если на 3 дня слетать в Европу за паспортом? Как быть? Сейчас подался на продление WP( у меня проблемный паспорт, наврятли одобрят) на время продление нужно находится в Канаде. Я смогу потом до 31 марта переподаться с новым паспортом?
-
Update: Подача 24.01.2024 Сьогодні 14.02 отримала AOR і Biometric letter🙂
-
Добрий день . Хтось знає чи потрібна довідка з місця реєстрації для нового закордонного паспорту?
-
Підкажіть, для зміни СІН в сервіс канада обов'язково мати старий? Не можу знайти свій 😭
-
Хронология моей заявки: Дата подачи: 16 Декабря, 2023. Запрос на биометрию: 9 Декабря, 2024. AOR: 12 Февраля, 2025.
12 Jan 2024, 17:45
427823/474652
6 days ago