PR CUAET
-
www.facebook.com/share/p/15HJGcBvtY/
-
дякую
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤
-
Великими не писав, а треба було дійсно ☺️
-
Кто-то выезжал из Канады у кого паспорту осталось меньше чем пол года? Примут ли аэропорты в Европе ? И примет ли Канада обратно? ДП документ начнет выдавать паспорта кто оформил до 25 апреля. Извините если не по теме.
-
Ні. Вам видають закордонний паспорт, а не внутрішній. Я два рази отримувала і внутрішні і закордонний. Для внутрішнього-надавала. Хоча цю довідку дуже легко і отримати з дії, пару хвилин
-
ні, треба е-копр або карточку мати
-
Спасибо. То есть при подаче на номинацию просто форму IMM 5409 загружали ?
-
Доброго дня! Потрібно зробити legal opinion letter та завірити документи , порадьте будь ласка юриста
-
Так, якщо встигнете до 31 березня і якщо відмовлять по вашому проблемному
-
Ви отримували в в закордонному консульстві ?
-
Скажіть будь ласка як швидко консульство в Торонто після отримання паспорту з України DHL міняє статус на «прибув»?
-
Аналогічно, з 21 січня чекала, сьогодні трек номер.
-
🤩🤩🤩🤩🤩🤩3️⃣0️⃣🔀 Для Вас і Ваших друзів промо код на знижку 30%: Friends30
-
ну 1 рік розгляду, теж час, кожен робить як вважає. багато людей не розуміє, що зараз більшість буде відмов, і те що в чаті пишуть: я не можу пройти по іншим програма, то нікого не валить. тому сюди і не іммігрують всі
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤
-
Зараз чомусь першим етапом пишуть подаватись в,NNAS. І з квітня знову зміни - надіюсь буде якесь полегшення, хоча не факт Я теж планувала через Альберту але не встигла .
-
Звертайтеся в особисті, допоможу Вам з перекладом.
-
Доброго дня, підкажіть ДП почне видавати без Ркзерв+?
-
Дякую .
12 Jan 2024, 17:45
427861/466284
about a minute ago