PR CUAET
-
Когда Вы получили AOR? Иногда неделя надо чтоб залинковать. Пробуйте по разным данным, а не только по номеру AOR
-
Ні, я в Україні. Діти отримували у Варшаві. І внутрішній і закордонний. Не потрібна була довідка.
-
@ProfTranslation1 @translationagencyofcanada
-
Там схожі зміст Якщо є в переліку вашої программи то там є опис. Я на вихідних зроблю пост з описом документів від роботодавця і закріплювати тут
-
User Aleksandra has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ну якщо у батька інший адрес та він взагалі не в Канаді, то яке може бути виховування дитини разом. Просто в листі напишіть, що він не в Канаді, чи проживає окремо.
-
Я подавалася 10 грудня 23го року...біометрію здала ще у вересні 24...досі тиша
-
Дякую
-
віза потрібна тільки для перетину кордону і не більше
-
Доброго дня, продовжую WP в зв’язку з отримаенням нового паспорта. В новому паспорті ще немає візи, вона в старому, чи треба її додавати? Дякую
-
На радостях ошиблась 🤣, спасибо, исправила
-
По цій програмі ваші фінанси ніяк не впливають
-
Вітяю. Якщо я маю 2 зареєстровані компанії на себе чи то дуже впливає на ПР по цій програмі? 🥴
-
Коли на пряму подаватись то просто виписку перекладену загружали,
-
Доброе утро. Сколько по времени у вас занял процесс? Я подалась в январе, и пока что тишина.
-
Через Ouac коли подаєшся в вузи то чомусь запитує transcript evaluation, то це треьа у Wes робити шкільний атестат ?
-
Думаю до березня так буде
-
User Марина Ларина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Намагаюся зайти в е-черга через Дія, постійно видає «нажаль сталася помилка» , хоч і пару днів назад вхід відбувався без проблем. Хтось може знає причину?
-
Відправляла також 21, сьогодні трек DHL відправили
12 Jan 2024, 17:45
427883/467023
4 minutes ago