PR CUAET
-
Я буда в ДП Документ в Мюнхені, хотіла таким чином поступити як Ви пішете але вони мене запевнили що після відправки паспорту в Україну потрібно особисто писати заяву в ДМС про відправку в інше консульство. І паспорти приходять в ДМС міста Мукачево. Треба ще переверіти цю інформацію тому що відповідь працівників на місті та відповіді на письмовк звкпнення інколи відрізняютьсяю Письмові відповіді можна розглядати як офіційні ) Гадаю буде корисною ця інформація щоб пройтти цей квест
-
А можна попросити ввести в групі правило хоча б якоісь етики ставлення до ситуаціі іншого? Для прикладу, НЕ писати» «о, та з таким кейсом лише відмова сввтить»- А НАТОМІСТЬ, просити формулювати лише « бачу кілька моментів у вашому кейсі, які МОЖНА ЗМІНИТИ/ виправити/ доповнити/ПОКРАЩИТИ/ і тд.. бо і так чекання затягнулося, а з такою « підтримкою» чекання перетворюється в моральні тортури.. Давайте наповнимо групу взаємопідтримкою, будь ласка!
-
Загалом робіть, як вам сказали вище - податися дитині ви можете на ворк перміт, якщо дитина хоче підробляти, або на візітор рекорд, якщо ні. Ви не відповіли мені про строки паспорта дитини, вп батька, бо документ дитини буде обмежувати цими строками, тому якщо паспорт чи вп скоро закінчуються, варто спочатку подовжити їх чи отримати нові. ВП для дитини, скоріш за все, не можна буде податися після 31 березня, а на візітор рекорд - можна буде у будь-який час. Усе це фактори, які треба враховувати. Ви також не відповіли про місто - якщо ви у ванкувері та прилеглих містах, можете звернутися до організацій, що допомагають іммігрантам, і вам допоможуть подати заявку на візітор рекорд / вп безкоштовно, імміграційний консультанти не потрібен. Наприклад, організації Impact north shore, success, mosaic
-
Поки ніхто нікого не ображає і веде розмову коректно, це особистий вибір кожного, як їм думки формулювати. Тай щодо читачів все не так однозначно. Комусь треба підтримка, комусь чарівний пєндель. Мені особисто теж хочеться більше підтримки та впевненості, що аіп колись та й буде, а про інше я подумаю потім.
-
То обговорюють не їх. Не причини відмов чи конкретну ситуацію. Обговорюють людей які з субʼєктивної думки тупі, ледачі і марять шарою. Я мабудь перепочину. І так без кінця в стресі, прораховуєш всі можливі і не можливі шанси. А тут ще й добивають.
-
Підкажіть , як ви загружали шкільний атестат переклад , якщо там пише official transcript і на Wes перекидає
-
Я замовляла укрпоштою. Нічого не вийшло. Доставили дипломатичною поштою
-
🤨🤯🤯
-
В гілці жорстка модерація
-
Існує правило #3 Якщо вас щось не влаштовує - пишіть, в межах правил, але давайте без «інкогніто образ» Працює бот Дякуємо,
-
User Ольга Миронова has been kicked from the chat because this user is in spam list