PR CUAET
-
Дякую усім хто працює над цим чатом люди давайте будемо добрішими якщо мені відмовлять так звісно буде прикро але це життя а якщо комусь погодять я порадію я бажаю нам усім щоб ми отримали те чого хочемо і задля чого ми працюємо
-
Атлантика! Только что пришел request letter на обновленный schedule A и свежее reference letter от работодателя Спустя полгода забвения о нас видимо вспомнили. Мы получили это после двух человек, которые подались за пару недель до нас, так что есть надежда что они всё-таки сейчас всех по цепочке начнут смотреть
-
Дитина прилетіла по звичайній туристичній візі - не CUAET - так виглядає, що вона немає право подаватися на ворк перміт - лише візітор чи стаді.
-
Було б дуже корисно почути від нього деталі. Щоб інші могли це врахувати і обійти. Наприклад, мене дуже цікавить момент отримання виплат. Ми з дитиною з аутизмом досі з не отримуємо нааіть чайлд бенефіт і дісабіліті бенефіт, хвилюючись саме за цей момент. Але читала що такі виплати не впливають.. Цікаво, які саме виплати отримував п. Алекс?
-
На ворк перміт перший раз подаватися можна лише по CUAET. Можливо я і помиляюся і ви праві. Треба на сайті дивитися
-
Правил достатньо, можете ознайомитися зі всіма у гілці Правила Ми не будемо робити цензуру на кшталт КНДР Дякуємо за розуміння,
-
🚨🚨🚨 Будь ласка, переходимо у флуд. Багато зайвого і yadda-yadda. На вахту виходить бот і буде давати 1/3-адьйос. Дякуємо!
-
Повністю підтримую ваш коментар,просто потрібно бути трошки добрішими,я получила відмову і поділилася ,але зразу летять тапки як треба було ,не надіятися на халяву і хоть щось робити….і тому подібне,…от саме тому люди і мовчать про відмови , Всім бажаю отримати довгоочікуваний пр,
-
Ні дитячі ні дісабілі не можуть вплинути на рішення. В тому кейсі скоріш за все йде мова про виплати на кшталт по безробіттю. Бо важливим є показати, що ви утримуєте свою родину, маєте роботу і тд. Дитячі вам платятт з ваших же податків. Дісабіліті теж
-
Дякую
-
Легко не буває я сподіваюсь що у Вас все вийде бо коли працюєш над чимось результат має бути я думаю що ми теж отримаємо відмову але нічого
-
Я сьогодні телефонувала - з'ясувала, чому на мене забили. Вони ж пересвинячили моє ім'я в анкеті, тому чекають (з 12 грудня), щоб хтось із офіцерів поміняв ім'я назад на правильне. Поки не поміняють, ні біометрію, ні інші запити не надішлють 😂 Тобто в моєму випадку, такі строки не обов'язково саме через Атлантику.
-
Всем здравствуйте. У детей ТРП. Заезд в Канаду по SJTD. Новые паспорта получили уже в Канаде. По логике нужно подаваться в бумажном виде на ТРП и ВП? Вчера была встреча с иммиграционным консультантом, нам посоветовали подаваться онлайн на ВП детям, и прикладывать письмо офицеру с ПРОСЬБОЙ отменить ТРП. По логике, офицер не может проигнорировать эту просьбу. Меня терзают сомнения. У кого-то был кейс, что офицер отменил ТРП с приложенным письмом объяснением? @OstapBosak можете прокомментировать?
-
Update: Подача - 22.11.2023 AOR - 25.05.2024 Біометрія - 14.06.2024 Request letter - 03.02.2025- запросили свідоцтво про шлюб мами. Eligibility Letter - 14.02.2025
-
Я думаю, що вони будуть дійсні до 31 березня 25 року, як у всіх українців.