PR CUAET
-
а что после eligibility?
-
User Александра has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Так само з 6 лютого. Це повідомлення з Чат-боту: Ваш вантаж, наразі, знаходиться у транзиті нашою мережею. Ви можете змінити час або адресу доставки на нашому сайті. Чи бажаєте Ви відстежити інший вантаж або зв'язатись з контакт-центром? Цей вантаж потребує сплати мита. будь ласка, зв'яжіться з контакт-центром DHL за телефонами +38 044 490 26 00 /+ 38 093 177 18 18 /+38 050 469 26 00 для отримання інформацї щодо варіантів проведення митного оформлення та сплати мита.
-
У мене освіти толком немає ПТУ це мені наша держава дала безкоштовно
-
Отримав дозапит на мілітарі рекорд при подачі на продовження Ворк Перміту. Не служив. З резерв плюс все добре. Як я розумію треба переклад PDF документу з резерв+ перекласти з візою нотаріуса та відправити в IRCC через особистий кабінет і там засабмітити де є нова строка для нього. Все правильно чи є ще якісь моменти, варіанти?
-
В травні 24
-
Ви давно подалися?
-
Ми про війну мало що казали у мене кейс я сирота в Україні нічого немає я з інтернату
-
а когда подали заявку?
-
сегодня поклчил eligibility , на прошлой неделе запросили свидетельства о рождении и т.д, до этого почти год ждал после биометрии 😁
-
Не знаю який нам попадеться але нашу ще навіть невідкривали але як буде так і буде бо у мене вже кукуха їде
-
Ну вроде как ждать окончательного одобрения (порталы). Если, конечно они снова ничего не запросят.
-
напишите, плиз, таймлайн)
-
Я незнаю як буде так і буде
-
Прекрасно розумію вашу кукуху,моя теж моментами відлітала,очікувати дуже важко
-
в самом начале открытия программы, по-моему октябрь 23го