PR CUAET
-
Это какая у вас дата? Какая программа?
-
в мене досі не заблочили з кінця січня
-
Ура! Сегодня тоже 2 даты выдают AOR - 25 and 26! Good tendency 👌 Скоро до февраля дойдем ( а он короткий). А там уже и весенние начнут рассматриваться 🙏🏻 💕
-
Сьогодні отримали eCOPR !!!! AOS Non EE Portal 2 - November 26
-
t.me/prcuaet/468573
-
Вам заново потрібно здати біометрію
-
Дуже дякую за відповідь👍
-
Дякую велике 🙏🏻
-
Відправлять запит. Без нього ви не зможете зробити.
-
Новини прекрасні. Але як завжди по дорозі когось гублять з невідомих причин. Це не черга 🤷🏿♂️ а дати для орієнтиру. Хтось уже з пр, с хтось у тих датах ще без еліджибіліті. Так і з Аор. Чекаємо. І віримо, що вони якнайшвидше оброблять всі наші заявки
-
Без запроса это невозможно
-
Дякую. 80 днів після Порталу 2 ;)
-
ми в грудні реєстрували. після трьох днів старий аккаунт блоканули
-
Скажите пожалуйста, а можно биометрию по собственной инициативе сдать ( чтоб speed up the process)? Если да, то как это сделать? Или нужен запит from IRCC? У нас подача в июне. Вот думаем что бы можно сделать на данном этапе ожидания , кроме как сидеть и ждать…
-
Доставка Укрпошта - замовила 30.01 зразу був сформований трек номер, 14.02 паспорт виїхав з відділення.... далі буде😅
-
Дякую дуже за такі детальні розʼяснення!!!! Просто повірити не можу що мені так допомогли і безкоштовно! Всім хорошого дня і щасливого Дня Закоханих
-
Вітання! 🥳
-
Можливо ви знаєте вони відправлять запит чи потрібно до подачі десь здати ?Дякую за відповідь
-
87 ))
-
2 дні, але якщо треба швидше, то можна балакати
12 Jan 2024, 17:45
428090/474652
about 11 hours ago