PR CUAET
-
Дякую велике за відповідь
-
Ні - це окрема заявка.
-
Я вже кілька років не знімав готівку, і вона жодного разу мені не знадобилася. Єдине, що тримаю під рукою, — це 1$, щоб взяти візок у супермаркеті. Тому для мене зберігання фізичного золота не має жодного сенсу. Якщо є зручні онлайн-інструменти, які значно полегшують життя, то навіщо самому його ускладнювати? До того ж, золоті ETF забезпечують баланс мого портфеля. Як на мене тут більше кожен обирає що йому зручно. Для мене цифра на екрані смартфона краще ніж фізичне золото у кишені.
-
Ми отримували через провінційну, через конкретне містечко маленьке, їздили туди на перший візит , казали що все нам там подобається і мріємо тут жити , але так щоб ми десь вказували і на словах обіцяли скільки будемо жити, то такого не було і де тепер перевірити чи є якісь обмеження то не зрозуміло
-
І якщо проходила мед догляд в 23 році треба щось прикріпляти до заявки на новий вп чи ні
-
Привіт! Підкажіть, хто стикався з цим. Отримали PR. Треба замінити Alberta Health Cards. Якщо я заміню їх, то чи буде продовжувати діяти наша Benefits Card? Чи її дія анулюється?
-
Спасибо, Оксана. Подскажите, пожалуйста, в инструкции нет, но появилась форма 5707 (Family information) которую также необходимо заполнить. Моя семья вся тут, при перечислении членов семьи - жена, дети - есть галочка Will accompany to Canada? (Yes/No) - как отвечать правильно если я как бы никого и не сопровождаю?
-
Підкажіть будь ласка для продовження вп потрібно всі переклади з України завіряти нотаріально в Канаді чи ні
-
Якщо Ви не служили в армії, в такому випадку, особисто я б витяг із резерву не надсилав. Діло в тому що Вас запитують про дані: якщо був в армії де і коли + документ; якщо не був пояснення чому + документ; А в резерві написано що на обліку, умовно кажучи, Солдат чи водій якогось «БМП» сумнівна користь цього документу.
-
На скільки я розумію, то бенефіти діють незалежно від хелс карти, до 31 березня 2025. Після того як ви отримаєте нові хелс карти там залишиться той самий номер, вони просто прибирають з них строк дії
-
Здравствуйте, подскажите следующий момент: Бумажная заявка на продление TRP, в Document Checklist TRP указано "Statutory Declaration of Common-law Union (IMM 5409), if applicable" Мы будем подавать в одном конверте два файла с заявками, один на меня, другой на мою common-law. Как быть с 5409, если у нас всего один оригинал, заверенный нотариусом, а в чеклисте требуют именно оригинал (иначе бы написали PHOTOCOPY). Прикреплять одному оригинал, второму копию + объяснение в сопроводительном письме? Делать ещё один оригинал и заверять у нотариуса?
-
Не лише університети - державні коледжі також видають PGWP.
-
Background check in progress, який це етам останній перед прийняттям рішення?