PR CUAET
-
І якщо проходила мед догляд в 23 році треба щось прикріпляти до заявки на новий вп чи ні
-
Привіт! Підкажіть, хто стикався з цим. Отримали PR. Треба замінити Alberta Health Cards. Якщо я заміню їх, то чи буде продовжувати діяти наша Benefits Card? Чи її дія анулюється?
-
Спасибо, Оксана. Подскажите, пожалуйста, в инструкции нет, но появилась форма 5707 (Family information) которую также необходимо заполнить. Моя семья вся тут, при перечислении членов семьи - жена, дети - есть галочка Will accompany to Canada? (Yes/No) - как отвечать правильно если я как бы никого и не сопровождаю?
-
Підкажіть будь ласка для продовження вп потрібно всі переклади з України завіряти нотаріально в Канаді чи ні
-
Якщо Ви не служили в армії, в такому випадку, особисто я б витяг із резерву не надсилав. Діло в тому що Вас запитують про дані: якщо був в армії де і коли + документ; якщо не був пояснення чому + документ; А в резерві написано що на обліку, умовно кажучи, Солдат чи водій якогось «БМП» сумнівна користь цього документу.
-
На скільки я розумію, то бенефіти діють незалежно від хелс карти, до 31 березня 2025. Після того як ви отримаєте нові хелс карти там залишиться той самий номер, вони просто прибирають з них строк дії
-
Здравствуйте, подскажите следующий момент: Бумажная заявка на продление TRP, в Document Checklist TRP указано "Statutory Declaration of Common-law Union (IMM 5409), if applicable" Мы будем подавать в одном конверте два файла с заявками, один на меня, другой на мою common-law. Как быть с 5409, если у нас всего один оригинал, заверенный нотариусом, а в чеклисте требуют именно оригинал (иначе бы написали PHOTOCOPY). Прикреплять одному оригинал, второму копию + объяснение в сопроводительном письме? Делать ещё один оригинал и заверять у нотариуса?
-
Не лише університети - державні коледжі також видають PGWP.
-
Background check in progress, який це етам останній перед прийняттям рішення?
-
Треба допомога у заповнені форми для non-resident за попередні 2 роки до прибуття в Канаду.
-
І чи в причині попереднього візиту в Канаду вказувати CUAET ? Дуже дякую наперед !
-
Вихожу з того, що з офіційних повідомлень на кінець березня 2024 року було лише 2800 аплікацій
-
Якщо переклад зроблений ліцензованим Бюром перекладів в Україні - то завіряти в нотаріуса не обов'язково.
-
Чи можна тут задати маленьке питання: буду дуже вдячна за відповідь: заповнюю аплікацію на туристичну візу для себе і свою доньку 9 років - чи я маю вказувати себе як representative в цьому випадку і заповнюю ще форму IMM5476?