Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 789.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t2030060948T Offline
    t2030060948T Offline
    Vitalii Rudoi
    wrote on last edited by
    Мова не про те, що золотий ETF кращий за інші інструменти. Це один із інструментів, переваги якого потрібно використовувати залежно від ваших цілей. Так само працюють і тематичні ETF, наприклад, XLK, VGT, ARKK та інші. Якщо інвестор не хоче ризикувати, вкладаючи кошти в окремі технологічні компанії, але прагне отримати зростання портфеля, йому можуть допомогти вузькопрофільні технологічні ETF.
    1 Reply Last reply
    0
  • t583106423T Offline
    t583106423T Offline
    Mila
    wrote on last edited by
    Вчора в Оттаві була снігова буря і ми вирішили прийти раніше часу видачі паспортів, десь приблизно о 10:00. Я хотіла запитати чи потрібно приходити раніше зазначеного часу щоб зайняти чергу і скільки це все буде тривати,бо ми переживали запізнитися на літак, Але пані сказала що зараз фактично нікого немає і вона може видати нам паспорт. Тож ми не стояли в черзі і я не знаю скільки збирається людей на час видачі. Сама процедура в нас зайняла десь 5 хвилин
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    У них криво налаштовані часові пояси, таке відчуття що вони працюють не по канадському часу, а по Гринвічу))) у мене так само подача 6 числа, є лист з підтвердженням сабміту 6 десь о 9 вечора, а в системі стоїть 7 число
    1 Reply Last reply
    0
  • t1921135142T Offline
    t1921135142T Offline
    Vetal
    wrote on last edited by
    Не я имею ввиду , вы записывались в онлайн очередь с самого начала как подавали только документы? И как долго вы ждали пока словили слот ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t563128563T Offline
    t563128563T Offline
    Liliya Hnikina
    wrote on last edited by
    Я отримала на другий день після замовлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t499355081T Offline
    t499355081T Offline
    m!!!rra
    wrote on last edited by
    У кого-то сайт заработал ? У меня уже который день подряд показывает что сервис недоступный, издевательство
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bogdan Bartmanski
    wrote on last edited by
    Ці цифри фігурували у цьому чаті неодноразово з писаланням на інтерв'ю з міністром еміграції
    1 Reply Last reply
    0
  • t399050760T Offline
    t399050760T Offline
    Yaroslav Kyryliv
    wrote on last edited by
    Для мене інвестиція в фізичне золото - це якраз і є елемент диверсифікації на випадок глобальної катастрофи. Це типу ядерна зима, інтернету нема, електричества нема, смартфон не працює, біржі не працюють, цінних бумаг не існує, оселю топимо пічкою-буржуйкою, і для того щоб купити дітям хліба потрібно піти до старого єврея в лавку, продати йому золотий злиток і отримати якісь кошти для виживання. Я утрирую але ось це і є моя особиста диверсифікація. І в моєму портфелі - це не більше 10%, в середньому 5-7% Якщо ситуація трохи краща за описану апокаліптичну, інтернет є, ринок ассетів працює - тоді інші 90% портфелю диверсифікуються за іншим алгоритмом. Але розподіляти їх на золоті ЕТФ недоцільно через невелику дохідність і дублювання функцій з фізичним золотом. Все звісно імхо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1921135142T Offline
    t1921135142T Offline
    Vetal
    wrote on last edited by
    Не могу вам в личные почему-то написать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Так - дякую - вже прочитала на сайті IRCC всі нюанси отримання PGWP. Але, наприклад в Онтаріо і раніше не вся освіта веде до іміграції. Наприклад, ось ці дівчатка моїх знайомих не мають наразі шансів на PR в Онтаріо з їх спеціальностями - так їм сказав іміграційний консультант - іхні спеціальності не входять в ті NOC, що треба для іміграції власне в Онтаріо. Тому наявність того PGWP ще нічого не значить, на жаль. Вони, між іншим, ще й роботу не можуть знайти по спеціальності - все дуже складно тепер)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y M
    wrote on last edited by
    Я не впевнений по welder, але якщо цей trade регулюється отриманням ліцензії та вимагає реєстрації в AIT (в Альберті), то без цього ви не зможете зареєстроватися на курси в sait
    1 Reply Last reply
    0
  • t399050760T Offline
    t399050760T Offline
    Yaroslav Kyryliv
    wrote on last edited by
    а золотий злиток приносить дохід, який все рівно не обкладається податком :) Тому і ніякий ТФСА не потрібен.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Так - треба прикріпити старий медогляд. Коли будете проходити опитувальник на питання про медогляд дайте віповідь Так і у вас буде спеціальне віконечко для медогляду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    me too
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Нічого не змінилося в порівнянні з минулим роком - лише тепер оплачувати треба 255 доларів. Подавайтесь по старих відео www.youtube.com/watch?v=YNIjfELamL0
    1 Reply Last reply
    0
  • t1933412997T Offline
    t1933412997T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Ну так-то може воно й так, але CRA може по іншому думати на цей рахунок 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t709716614T Offline
    t709716614T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка а якщо візи нема у дитини у новому паспорті випустять з Канади? Просто я заплуталась, вибачте якщо питання дивне
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya Evskaya
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка подаватися на нову хелс кард немає сенсу поки нема нового перміту? Чи можна якось її продовжити на основі листа від ircc що я можу працювати поки розгл моя аплікація на новий перміт
    1 Reply Last reply
    0
  • t260346200T Offline
    t260346200T Offline
    Аnn Biliak
    wrote on last edited by
    Добрий день. Мені треба зробити доручення для зняття з місця реєстрації в Україні. Я знаходжусь в Торонто.
    1 Reply Last reply
    0
  • t488738424T Offline
    t488738424T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Квебек як завжди 😩😩😩
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.