PR CUAET
-
вони завжди так кажуть, але мені двічі дзвонили, що готово, через один день
-
вітаю! десь бачила пост, можливо навіть у цій гілці, зі списком документів які потрібно поновити після отримання нового ВП. але я не можу знайти.. поділіться, будь ласка, інформацію, в кого є
-
Заказывал Notes по application на продолжение WP (подача в июле 2024). Сегодня пришли, и там в Client Information в Travel Document значится старый паспорт, хотя и в анкете и прикрепленный файл - новый паспорт. Это просто подтянули информацию из прошлых анкет? По самим заметкам, видно что Criminality: in progress И все даты в Notes с датой подачи. Как будто никто и не начинали процесс.
-
Добрий день! Чи є тут хтось у кого вийшло зробити non criminal record з Китаю? Виникло питання по цьому документу. Готую для експрес ентрі. Бажано поговорити з тим в кого такий документ вже прийняли в ircc 😅
-
2 дорослих ворк перміти отримали
-
А у вас були результати?
-
подяка!
-
Є пару питань)
-
Завантажували усі сторінки так як вони пронумеровані 1-3, 2-3, 3-3. Якщо одна то виникає питання а де інші 2 з трьох
-
Хто робив новий паспорт у Оттаві і може допомогти?)
-
да, из базы подтянули. и да, палкой не тыкали вас даже еще
-
Вибачте,але де ви брали iх?
-
Результати медицини на 3х сторінках у нас
-
Поздравляю! Дозапрашивали что-то?
-
Спокійної ночі, друзі, аж до вівторка з екопр, аор тощо 😂😂😂як це все нудно 😴
-
Нi,я маю на увазi результати медицини на 2 сторiнцi.
-
Доброго дня хтось знає консульство в понеділок працювати буде? 17 Лютого
-
Я вже не віру у їх гарнесенький сон і відпочинок😂😂😂😂 а ось у нас буде не гарнесенький сон і це факт😂😂😂буде нудотина три дні до наступної рулетки, як хлопець вище писав про чарівну кулю😂
-
Є тут хтось хто вже на стадії Background check? Як довго чекаєте?
-
В нас тільки 1 з фоткою і у спец лікаря по цим докам. Він займається цим і казав завантажувати її 1 сторінку все інше у нього в архіві.
12 Jan 2024, 17:45
428280/472589
10 minutes ago