PR CUAET
-
Доброго дня хтось знає консульство в понеділок працювати буде? 17 Лютого
-
Я вже не віру у їх гарнесенький сон і відпочинок😂😂😂😂 а ось у нас буде не гарнесенький сон і це факт😂😂😂буде нудотина три дні до наступної рулетки, як хлопець вище писав про чарівну кулю😂
-
Є тут хтось хто вже на стадії Background check? Як довго чекаєте?
-
В нас тільки 1 з фоткою і у спец лікаря по цим докам. Він займається цим і казав завантажувати її 1 сторінку все інше у нього в архіві.
-
По номерам 2-2, а по факту 3 листка
-
В клініці де робили мед огляд
-
головне щоб ircc солодко спатунькали і гарнесенько відпочили 3 дні, зняли стрес і напругу, а там може і нам щось перепаде.
-
Неправда.
-
Дякую за уточнення, саме так ♡
-
Привiт! Можете, будь ласка, підказати, як у Калгарі записатися на здачу біометрії? Тобто, можете скинути сайт і пояснити, як взагалі здійснюється запис на біометрію в Калгарі?
-
Тобто ви зробили, потiм здали кров, рентген,а потiм знову поiхали доiхали до клiнiки за результатами? Так було? А при повторному вiзитi платили знову? В цьому питання. Якщо люди кажуть що достатньо першоi сторiнки, то добре.
-
у меня вопрос, когда получаем продление по куает, то нам всем приходит апрувел, что мы темпорари резидент?
-
В клініці коли приїхали робили
-
Ці цифри колись фігурували у чаті і були не з інтервʼю міністра, а з нотаток зустрічі між представником міністерства та неурядової організації які керували допомогою українців. Це були не офіційні дані і в них могли зробити помилку, але єдине що було на той час. У липні 2024 я замовила офіційні данні в міністерстві згідно закону про доступ до інформації і отримала їх станом на вересень 2024. Після закриття програми я замовила нові данні, які поки що не були надані. Відповідь від міністерства - їм треба більше часу щоб провести консультації і надати ці данні. Я так думаю через те що ці данні набули розголосу у пресі та через депутатів. Але я все таки чекаю. Як тільки отримаю - поділюся у чаті.
-
Місто?
-
Цього достатньо - власне це і треба завантажити.
-
Моим нужен именно ВП. У них у всех были ТРП и ВП. Плюс при наличии ТРП могут быть проблемы при подаче на ПР. Нам посоветовали избавиться от ТРП как можно скорее.
-
как видите, летняя так и висит без рассмотрения, а январская уже аппрувд
-
Ні немає. Партійні вибори зараз. Тільки ліберальної партії. Тобто наступний прем'єр 100% буде ліберал. Але це буде тільки на декілька місяців
-
я вже налаштувалася чекати до березня, тому що здається їх система говорить їм що неприпустимо швидко моя заявка обробилась, тепер можна відтягнути максимально еКоПР. то все дрібниці, що до ЕЕ у мене ще був провінційний етап і що я три місяці після П2 чекаю. занадто швидко все
12 Jan 2024, 17:45
428296/474652
6 days ago