PR CUAET
-
Д.д якщо ви мешкають в зазначених провінціях, то є можливість отримати пасторт поштою додому
-
І ще питання Я хотіла створити заявку спочатку своєму партнеру а потім собі Після створення заявки ( ще до оплати та завантаження форм) Хотіла створити собі Але вже не було віконця на ворк перміт Тільки ЕЕ Чи в когось так було ? І що це означає ? Що потрібно спочатку оплатити його заяву і потім зможу створити свою чи як ?
-
Сходіть на Canada post, в мене вийшло одразу
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
Ні . Мені сказала еміграційний консультант що подали за оплату не казали сказали зайти перевірити я сама не змогла просила допомогу але не знайшла ніякої інформації і вони сказали я можу податись із іншою організацією на продовження ворк перміт.У мене паспорт діє до вересня 25 а слот на оформлення нового закордонного паспорту на кінець травня. Я думала вони подадуть по старому а в процесі розгляду вдасться долучити продовжений який я зможу продовжити в липні або вже новий.Я ще подавалалась на гуманітарну програму здала біометрію.
-
Я буду так замовляти але з Оттава. За Едмонтон нічого не чула,АЛЕ в них одних є офіційна інформація про це🤪
-
І ще питання Я хотіла створити заявку спочатку своєму партнеру а потім собі Після створення заявки ( ще до оплати та завантаження форм) Хотіла створити собі Але вже не було віконця на ворк перміт Тільки ЕЕ Чи в когось так було ? І що це означає ? Що потрібно спочатку оплатити його заяву і потім зможу створити свою чи як ?
-
27.01.24 Submitted 14.02.25 AOR+ biometric requests)) 🙌 нарешті