PR CUAET
-
63+24 мені обійшлося в Апостиль за розгляд протягом 10 днів. Диплом магістра. В мене навіть дорожче трохи, ніж у Вас
-
Я робила переклад десь два роки тому. Вже не пам'ятаю ціни на послуги.
-
Дякую, бо я вже подумала, що я десь прогадала🙈
-
Так і є
-
87 доларів США за анкету в Апостиль. 304 канадських доларів за WES
-
Виходить що переклад в агенції 750грн, а на апостілі ~1800грн
-
Я в гривнях буду оплачувати, це я перевела в cad) Я просто думаю, може відмовиться поки не пізно за переклад в апостилі і замовити в агенції…
-
Дякую
-
Добрый день. Если паспорт был изготовлен ещё до закона о предоставлении резерва. Смогу ли я его забрать без резерва? Может было у кого-то подобное?
-
Є багато офіцерів, і кожен кейс індивідуальний
-
Добрый день. Подскажите как сейчас с выдачей паспортов в Эдмонтоне? Большие очереди? Ну и интересует, что мужчин просят показать когда забираешь готовый паспорт
-
Так приємно читати гарні новини, після такої тиші. Цікаво, чи в цьому році реально буде дійти до місяця подачі вересень 🫣
-
Возможно кто-то тоже указал, что проходил биометрию, но выяснилось что нет Как заплатить за биометрию и прикрепить чек? Может ли быть отказ на продление wp или запрос придет какой-то?
-
У мене теж
-
Дякую!
-
выехать можно, когда виза давно закончилась. вьехать хоть в последний день действия визы
-
Там в зависти от профессии, в декабре вроде или чуть раньше была выборка it и technician и у меня знакомый прошел с 630 балами
-
Підкажіть, якщо подаватися на SIN онлайн, то можна в заявку прикріпити просто скачаний файл eCoPR, чи треба обов'язково роздруковувати його, підписатм і прикріпити підписаний скан до заявки...?
-
Дякую за відповідь
-
T4 Paystubs за 4 місяці WCB clearance letter від роботодавця
12 Jan 2024, 17:45
428634/467030
4 minutes ago