PR CUAET
-
Возможно кто-то тоже указал, что проходил биометрию, но выяснилось что нет Как заплатить за биометрию и прикрепить чек? Может ли быть отказ на продление wp или запрос придет какой-то?
-
У мене теж
-
Дякую!
-
выехать можно, когда виза давно закончилась. вьехать хоть в последний день действия визы
-
Там в зависти от профессии, в декабре вроде или чуть раньше была выборка it и technician и у меня знакомый прошел с 630 балами
-
Підкажіть, якщо подаватися на SIN онлайн, то можна в заявку прикріпити просто скачаний файл eCoPR, чи треба обов'язково роздруковувати його, підписатм і прикріпити підписаний скан до заявки...?
-
Дякую за відповідь
-
T4 Paystubs за 4 місяці WCB clearance letter від роботодавця
-
Я так розумію, що відправити так, щоб вони побачила яка зп. Тобто логічно, щоб пейстаби покривали місяць, грубо кажучи.
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста - дочке в 2024 исполнилось 18, будет подавать нулевую декларацию. Надо ли мне и мужу при подаче наших деклараций убрать ее из dependent? 🤔
-
Поділіться будь-ласка дозвпит був і якщо так на які документи
-
всім привіт, підскажіть будь ласка, чи можна виїзжа ти з канади(у відпустку) під час очікування розгляду заявки? мождиво хтось вже отримав
-
Начебто нI
-
Десь таке ніби бачив що якщо досилати документи то в кінець черги знову встанеш, хтось має якісь думки з цього ?
-
Боже, коли ж ви вже отримаєте. Я почала читати і подумала, що отримали. Потім дочитала 😂 ми з вами тут кожного дня двіж з екопр завдаєм.😂😂😂
-
Я відкривала на Questrade. Якщо вирішити відкрити там, можу дати реферальний код, вказуєте його при відкритті і обом приходить бонус 50 доларів 👌
-
Заборони нема
-
До первого одобрения можно выезжать
-
Скажіть,а у всіх в кабінеті після приєднання аплікації стоїть дата submitted саме дата приєднання,а не дата подачі?🧐
-
Судячи з інформації що Манітоба майже вичерпала квоти на 2025 то треба шукати швидші шляхи по всій Канаді .
12 Jan 2024, 17:45
428646/466668
3 minutes ago