PR CUAET
-
вітаю! підкажіть, будь ласка, якщо буде дозапит military records, але ніяких документів немає (ні приписного, ні військового квитка). в воєнкоматі не був, повістки не отримував. в резерві світитись не хочеться, не реєструвався там. чи можна просто пояснювальний лист надати? дякую!
-
Доброго вечора, підскажіть будь-ласка, наразі яка дата подачі аплікацій розглядається?
-
так, розумію це але ж там треба бути присутнім весь час в країні де ти подався і чекати доки не визвуть на співбесіду, чи не так?
-
Вы можете поехать и в Европу ,в Европе можно за пару месяцев получить визу американскую
-
ага, поняв тоді весілля друга відміняється😃
-
вітаю! підкажіть, будь ласка, якщо буде дозапит military records, але ніяких документів немає (ні приписного, ні військового квитка). в воєнкоматі не був, повістки не отримував. в резерві світитись не хочеться, не реєструвався там. чи можна просто пояснювальний лист надати? дякую!
-
Скажу ,так Так как я с этим работаю Лучше подаваться на туристическую визу в Америку ,когда есть ПР в Канаде Так как они автоматом ставят визу . Но сроки ожидания в Канаде на туристическую визу 2 года В Европе очередь быстрее
-
Добрий вечір хотіла запитати не приходить уже четвертий місяць ворк перміт у паперовому одобрений ще у листопаді додзвонитись нереально куди ще можна звернутись дякую
-
а причину відмови надають? це ви намагались продовжити ворк перміт, правильно?
-
Дякую ☺️
-
Так, але якщо відкрити аплікацію там є дата подачі
-
Доброго вечора, Таж ситуація, надав лист в довільній формі в якому все описав. Прийшла відмова...
-
Дякую)
-
Ви ще не були в Канаді, тому продовжувати Ви нічого не можете.
-
Web form
-
Підкажіть будь ласка ,неможу знайти інформацію,прийшов новий ВП з помилкою у імені ,куди звертатись?у заявці імʼя правильно було вписане
-
Можеш поділитися звідки брав інфу? Дякую!
-
Зіткнувся з такою проблемою, можливо комусь буде корисно. В мене на руках два закордонних паспорта один із них закінчився ще в 2015 році. Я вважав що він не рахується бо його термін сплив. Але сьогодні в посольстві повідомили, що якщо я його не здам для знищення то мені відмовлять у виготовленні нового. Будьте уважні, якщо у вас є старий попередній паспорт, то беріть його з собою, коли поїдете подаватися на новий
-
год из украины. 10 дней из сша
-
Всім привіт, підкажіть будь- ласка хто відкривав тревел / візітор візу для родичів в Канаду. Скільки по часу у Вас зайняло processing application
12 Jan 2024, 17:45
428676/466661
less than a minute ago