PR CUAET
-
Дякую)
-
Ви ще не були в Канаді, тому продовжувати Ви нічого не можете.
-
Web form
-
Підкажіть будь ласка ,неможу знайти інформацію,прийшов новий ВП з помилкою у імені ,куди звертатись?у заявці імʼя правильно було вписане
-
Можеш поділитися звідки брав інфу? Дякую!
-
Зіткнувся з такою проблемою, можливо комусь буде корисно. В мене на руках два закордонних паспорта один із них закінчився ще в 2015 році. Я вважав що він не рахується бо його термін сплив. Але сьогодні в посольстві повідомили, що якщо я його не здам для знищення то мені відмовлять у виготовленні нового. Будьте уважні, якщо у вас є старий попередній паспорт, то беріть його з собою, коли поїдете подаватися на новий
-
год из украины. 10 дней из сша
-
Всім привіт, підкажіть будь- ласка хто відкривав тревел / візітор візу для родичів в Канаду. Скільки по часу у Вас зайняло processing application
-
І зверніть увагу на те, чи маєте Ви лист про попереднє схвалення на ворк перміт. Інакше Ви зможете знаходитись тут як турист до 6 місяців без права на роботу
-
Дякую
-
Як він виглядає.можливо він в нас є але я не розумію що це за документ
-
Приветствую всех, подскажите пожалуйста правильно я понял что если есть перевод милитари рекорд украинским бюро переводом с печатью ,то его не нужно заверять в Канаде?Подался на продление Ворк пермита
-
Можливо, можливо вони також змінилися в «кращу сторону» )). А що значить не встигла? Вони кардинально змінили умови?
-
t.me/prcuaet/19036/331961
-
Неделю назад была идентичная ситуация, но с паспортами моих детей. У нас тоже один закончился в 21 году, а сейчас подавали, т.к. действующие до осени 25 года. Принесла все их 4 паспорта(по 2 на каждого) при мне за 21 забрали на уничтожение и полностью аннулировали. И я спокойно подала детям на новые паспорта по пойманному слоту.
-
Реєстрацію мати не обовʼязково Щодо паспорту - тут складніше, треба питати в конкретного китайського е&е Довідка про відсутність судимості є обовʼязковим документом для подачі на ПР. Звісно, якщо її неможливо отримати - ви можете спробувати написати пояснювальний лист + докази, що ви дійсно не можете отримати документ. Чи «прийме» офіцер такий варіант - сказати важко, адже це залежить лише від вашого конкретного офіцера
-
Велике дякую. Пішла шукати
-
Подскажите пожалуйста, а если нет оригинала паспорта по которому тогда там находилась и нет того листочка, который они выдавали с адресом регистрации. Что делать в таком случае? Бывали ли случаи, что для IRCC достаточно было объяснительного письма о том, почему нет справки?
-
2.06.25 - Final decision 2.07.25 - Portal 1 2.10.25 - Portal 2 2.12.25 - eCoPR
-
Слухай, те що тобі відмовили бо ти на велфері занадто довго просидів ще не є ознакою що й іншим по відмовляють, досить вже цю зраду тут розносити, як воно буде ніхто не знає але на сьогодні точно не має приводу вважати що будуть масс відмови
12 Jan 2024, 17:45
428688/467922
8 minutes ago