PR CUAET
-
Дякую
-
Як він виглядає.можливо він в нас є але я не розумію що це за документ
-
Приветствую всех, подскажите пожалуйста правильно я понял что если есть перевод милитари рекорд украинским бюро переводом с печатью ,то его не нужно заверять в Канаде?Подался на продление Ворк пермита
-
Можливо, можливо вони також змінилися в «кращу сторону» )). А що значить не встигла? Вони кардинально змінили умови?
-
t.me/prcuaet/19036/331961
-
Неделю назад была идентичная ситуация, но с паспортами моих детей. У нас тоже один закончился в 21 году, а сейчас подавали, т.к. действующие до осени 25 года. Принесла все их 4 паспорта(по 2 на каждого) при мне за 21 забрали на уничтожение и полностью аннулировали. И я спокойно подала детям на новые паспорта по пойманному слоту.
-
Реєстрацію мати не обовʼязково Щодо паспорту - тут складніше, треба питати в конкретного китайського е&е Довідка про відсутність судимості є обовʼязковим документом для подачі на ПР. Звісно, якщо її неможливо отримати - ви можете спробувати написати пояснювальний лист + докази, що ви дійсно не можете отримати документ. Чи «прийме» офіцер такий варіант - сказати важко, адже це залежить лише від вашого конкретного офіцера
-
Велике дякую. Пішла шукати
-
Подскажите пожалуйста, а если нет оригинала паспорта по которому тогда там находилась и нет того листочка, который они выдавали с адресом регистрации. Что делать в таком случае? Бывали ли случаи, что для IRCC достаточно было объяснительного письма о том, почему нет справки?
-
2.06.25 - Final decision 2.07.25 - Portal 1 2.10.25 - Portal 2 2.12.25 - eCoPR
-
Слухай, те що тобі відмовили бо ти на велфері занадто довго просидів ще не є ознакою що й іншим по відмовляють, досить вже цю зраду тут розносити, як воно буде ніхто не знає але на сьогодні точно не має приводу вважати що будуть масс відмови
-
Напишіть на електрону пошту посольства, вони вам вишлють заяву. Ідіть до пошти і скажіть що хочете відправити конверт з зворотнім конвертом в консульські послуги , вам дадуть два конверти великий і маленькій, вложіть той меншій в великий конверт і заяву і відправте. Стоїть буде десь доларів 50. На великому конверті пишете зверху свою адресу, знизу адресу консульських послуг. На маленькому навпаки, зверху адресу консульських послуг і получатель свою адресу . Мені прийшов паспорт за три дні. Ви напишіть на емейл що тяжко добиратися до них, нам було 7 годин до Оттави на машині. В Оттаві суперське посольство і консульські послуги.?
-
Усім привіт. Підкажіть будь ласка, якщо моя мультиплей воркер віза закінчується в січні 26 року, коли мені подаватися на нову?
-
Всім привіт. Можливо хтось їде в середу (19.02.) з Калгарі в консульство Едмонтон і має два вільних місця 🙏 Звісно не безкоштовно ✨
-
Что за порталы? Просветите чего ожидать?
-
Мне очень жаль. Может проще почтой отправить? Мне к ним добираться очень проблематично по времени , а если быстрее - то это на такси, и не дёшево. Я отправляла скан копии по электронке на имейл, а оригиналы почтой Канады. С треком и срочно=доставка на след день это стоит около 3 долларов.
-
Отак зрозуміліше буде? :)
-
Даже если есть старый действующий верк пермит?
-
Листопад - грудень 2023
-
Вообще в вашем submission confirmation или временном разрешении на работу, которое они прислали после подачи заявки, должно быть написано, что если вы выезжаете за пределы Канады во время рассмотрения заявки на work permit, то она обнуляется
12 Jan 2024, 17:45
428697/466032
less than a minute ago