PR CUAET
-
Даже если есть старый действующий верк пермит?
-
Листопад - грудень 2023
-
Вообще в вашем submission confirmation или временном разрешении на работу, которое они прислали после подачи заявки, должно быть написано, что если вы выезжаете за пределы Канады во время рассмотрения заявки на work permit, то она обнуляется
-
Нет. Выше было.
-
Мені мій адвокат так сказав, чекаємо на аіп, а вже потім всі зміни дошлешь каже. Правда чи ні, гадки не маю
-
Доброго вечора! Чи можно виїзджати після того як подався на новий WP з Канади? Старий ще дійсний
-
Наприклад про те що я змінив провінцію та адресу
-
Вітаю з па паспортом, я думала вечеринку закатати коли отримали свій😅 Я писала їм на емейл і вони відповіли що відправляють і відправили заяву щоб роздрукувала. Чекала тиждень поки відповіли, ну то не страшно було бо розуміла що в них завал з паспортами, а коли отримала паспорт доньки то нарадуватися не могла 😅
-
ми подаємо бо змінилася робота, і місце проживання
-
А який сенс вже їх надсилати після АІР? Там хіба що більше/менше членів сім'ї стало або ви скоїли який злочин, змінилася адреса і тд
-
Звичайно, якщо наприклад стан сімʼї змінився, хтось поїхав, то це важливо передати. Все інше може і почекати мабудь
-
залежно які зміни
-
Дякую за пораду , але я вже забрала паспорт)))) на запитання чи відсилають вони паспорт поштою, мені не було однозначної відповіді. Сказали що це можливо в окремих випадках- потрібно писати!
-
Выше писали что выезжали и заезжали - проблем не было 🤷♂️
-
Після АІП можна, звичайно що треба повідомити, бо куди вони картки слати будуть. Просто для аіп це матиме значення
-
Це може бути дуже вагомий фактор. Залежить від ситуації. Людина могла переїхати в провінцію, де вона ідеально підходить під умови провінційної програми. Або ж почала працювати за якоюсь дуже затребуваною професією - це буде +
-
t.me/prcuaet/1783/483327
-
Вдячний
-
2-3 тижні
-
ви як подавалися вам лист приходить з вимогою відразу повідомляти про любі зміни, і про зміну адреси і т.д в обов'язковому порядку. А вирішувати вам
12 Jan 2024, 17:45
428714/466203
about a minute ago