PR CUAET
-
Добрий день. Подавала сину на паспорт, коли я можу замовити доставку DHL? Зараз показує такий статус документа
-
Минулого року дійсно було багато затримок, цього року в групах часто бачу що швидко отримують люди
-
Дякую Констянтине, бо мені запропонували платно податися на подовження wp, і повідомили що зможуть це зробити як тільки інформація з’явиться в дії. Мене це насторожило
-
Негайно замовляйте доставку. Щоб вистачило часу на доставку і отримання до кінця березня.
-
Зараз замовляйте!
-
Моніторте статус паспорта і зразу замовляйте доставку.
-
Дякую, та в мене скоріш за все буде затримка на етапі персоналізації, бо я маю надіслати свій попередній паспорт на знищення в посольство. Бо в мене їх 2 , один дійсний інший термін сплив ще 2015 році. Та сподіватись, що співробітники швидко внесуть данні в рестр про знищення паспорту.
-
Вона подає окремо, АЛЕ вони можуть вказувати її як dependent, якщо є ситуації, які я написала вище. Але звичайно,це буде 3 декларації.
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка який зараз алгоритм ловлі слотів? Чи працює зміна дати в налаштуваннях комп'ютера для відображення наявних слотів?
-
Зазвичай за 2-3 дні вносять. Якщо не будете встигати отримати паспорт, просіть скан.
-
Вітаю, ми з цим допомагаємо
-
Дякую. По буду діяти по обставинам
-
Треба скан паспорта, з дії не підходить. Просила в консульстві Торонто. Отримала відмову. Вдалося взяти через знайомих в Україні.
-
User Eвa has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Марина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
доброго дня! чи є тут хтось, хто також подає заяву на відкритий дозвіл на роботу від подружжя?
-
Підкажіть будь ласка, мамі 77 років чи можна їй податися на стади перміт чи візитор рекордс, щоб було трошки дешевше б працювати вона всеодно не буде
-
Прийшов до запит Schedule A Background Declaration form (IMM 5669): Please provide an updated and newly completed schedule A. Please do not leave any gaps in time. Please provide information regarding the following Personal History Gap. Please ensure you do not leave any gaps in time: 2015/05 - 2015/11, 2022/12 - 2023/02.
-
User Настя Романова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Подався по pnp Ontario 5 листопада 2024. Пройшло 103 дня, aor ще немає. Хтось отримав вже aor з вересня, жовтня?
12 Jan 2024, 17:45
428797/466661
2 minutes ago