PR CUAET
-
Ви самі себе заплутаєте вашим повідомленням —————— Express entry - федеральна імміграційна програма - Яка має PNP stream - Express Entry PNP- з допомогою номінації від провінції ви здобуваєте додаткові 600 балів - так і прямі - без допомоги провінції _________ Аплікант може подавати як на пряму ЕЕ, так і на Express Entry PNP, так і на провінційну провінцію - наприклад AOS - одночасно, якщо має таке бажання Вимоги програм економічних НЕ зобовʼязують вас робити вибір або/або
-
подавайте роздільні заявки. сімейні в більшості випадків дуже довго розглядають
-
А як ви подались? Особисто приходили с тим листом ?
-
Це чудово! Дякую за гарні новини! 🫶🏻
-
Перечитала весь чат з приводу дозапиту форми 5669 (schedule A) Люди, як ви це робите?😂 1. Якщо в gckey дивитись документи, які дозапитали, то там в переліку доків взагалі ніяких посилань ні на які форми немає. Просто текстом написано - schedule A 2. Форма, яку можна самостійно знайти на сайті - за 2021 рік, і написано що то тільки для паперових аплікацій. Питання: як це вирішити??
-
Всем привет . Подскажите пожалуйста нужно ли после получения ecopr отправлять снова фотографии для карт ?
-
так, ми окремо подали дозвіл на постійне проживання за програмою возз’єднання та відкритий дозвіл на роботу для подружжя окремо.
-
Я ж написала вище 🫣
-
Всім доброго ранку. Підкажіть будь ласка! Подав дівчину на гостьову візу в листопаді 24 року, чекали листа на пошту про запрошення на біометрію до теперішнього моменту нічого не було, а потім здогадалися зайти в особистий кабінет, а вони дали запрошення через 3 дні після подачі заявки. Як підсумок - в аркуші вказано, що ми повинні були здати біометрію до грудня місяця. так само зазначено, що статус заявки змінився б, але нічого не змінилося, як і раніше, все в обробці. Є сенс терміново зриватися в консультсво на здачу пальчиків або треба подавати нову заявку? Вона раніше не отримувала візу Канади
-
Дякую, теж подумала про questrade і вже відкрила, не знала, що є реф.коди 🤷♀
-
Он як🙈 спробую знайти інфо як податися бо не знаю де у нас тут є такий конгрес
-
Щодо ЕЕ - обовʼязково мати WES @OstapBosak порадь будь ласка щодо вимоги «спеціалізації» в саскач. Не знаю про це Дякую
-
Доброго ранку! Вагаюсь між подачею на PR через Express Entry, CEC, з підтримкою від провінції, Saskatchewan Express Entry, та через SINP, Skilled Worker with existing work permit. Якщо через провінцію, це займає ну дуужо багато часу. Працедавця с листопада реєструється в SINP, тільки зараз подав на JAL. Навіть не уявляю, скільки то по часу вийде очікування всього процесу. Через калькулятор перевірила свої бали, ніби дуже гарні шанси, якщо подаватись через EE. Але тут маю питання та потребую вашої поради. У Saskatchewan Express Entry одна з вимог, щоб освіта відповідала праці. У мене не зовсім так. У мене диплом спеціаліста( зараз у процесі еволюації через WES), педагогіка та методика викладання іноземних мов. Але у Саскачевані працюю Early Childhood Educator вже 1, 5 роки, здобула вже тут сертифікат level 1. Ніби логічно, диплом у галузі освіти, праця теж, але все рівно не теж само. Допоможіть порадою, чи варто йти шляхом Express Entry, чи вже дочекатись JAL і подаватися через провінцію. Дякую, що дочитали до кінця. Чекаю на поради. Гарного вам дня)