PR CUAET
-
Не треба.
-
У мене 2 тижні новий SIN вже, і коли створюю новий акаунт, то мені відкривається мій старий після всього шляху. Думаю просто треба чекати
-
У вас взагалі рекорд виготовлення 😁 в мене за 9 днів з моменту подання. Але ж тепер найбільш довге очікування доставки
-
Точніше, я заповнила всі поля, в які помістилось з приміткою, що буде файл 2… але другий файл система не прийняла Зараз я б мабуть обʼєднала форму і супроводжувальний лист в один PDF, але тоді не додумалась
-
Да в ворде табличку делаете и потом объединить
-
Так, так, я це розумію. Ще на етапі зібрання документів. Тоді ще одно питання. Розумію, що для EE CEC, не треба показувати досвід праці закордоном. Але все ж таки цей досвід додає пункти в профілі EE. Чи варто взяти Reference letter від колишнього працедавці? Я маю досвід праці вчителем англійської мови, 3 роки, в приватній школі в Польщі. Чи це не допоможе мені,і не має сенсу витрачати на то свій час?
-
Я знайшла форму на сайті (5669), позичила у друзів ноут на вінді (мак не давав відкрити 🤦🏻♀️🤷🏻♀️), заповнила лише ту частину, яку запитали, а саме адреси за період 1-6.2022, в тч коли жила пару тижнів у хостів Дуже хвилювалась, але за місяць прийшов запит на мілітарі рекорд. Наче все пройшло…
-
Він там зашифрований і не виходить навіть у платній версії adobe підписати.
-
Можно не ждать 3 месяца. Если можно показать 3 месяца Украинской истории а затем вклады в Канаде, и все правильно заполнить через брокера то можно и сразу покупать.
-
Підпис не ставили я так зрозумів? Тільки ім’я та прізвище?
-
Це ж наче пдфка з електронним підписом
-
Я роздрукувала, підписала від руку і зісканувала.
-
Я вписував
-
Вам правильно написали что это приблизительно 4.5 от вашего годового дохода. Но вот вам главный секрет который работает сегодня! Где процентная ставка ниже там дают больше!