PR CUAET
-
Все буде добре, не панікуйте 😌 подача по цій програмі вже є підставою на продовження і ВП і охіп коли прийде час. Поки не отримаєте ПР.
-
Тобто можна робити новий ворк перміт під час очікування ПР?
-
Нема такого. Ви можете зайти на сайт МВС або в Дію за допомогою вашого Bank ID і взяти витяг звідти. І вже потім надіслати його у Посольство/Консульства поштою
-
Ви отримуєте новий охіп на основі нового ворк перміту, який ви отримуєте в свою чергу на основі того що ви подали на ПР (саме подали, не просто в ЕЕ профіль створили).
-
На скільки я розумію щоб отримати папірчик має бути папірчик
-
Мне не надо задавать этот вопрос. Мы отвечаем на вот этот пост, и автор про "смысл" ничего не спрашивает t.me/prcuaet/19036/54973 и в нем человек уже для себя решил, что паспорт старый ему нужен. Я сразу заказала сыну второй действующий паспорт. Он уже сделан. Жду доставку. Вот что есть на официальном сайте toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta. Громадянин України не може мати більш як два паспорти для виїзду за кордон.
-
З власного досвіду ви так робили?
-
Все правильно, хто отримав approved in principle, можна податись на extend a work permit.
-
На основі чого?
-
По логіці українця Якщо в вас закінчився ворк Перміт відповідно закінчився охіп, ви ще не отримали ПР то на основі чого ви продовжите Охіп?
-
Приходите новий оформлюєте
-
Я подавала ребенку, у него сейчас visitor, я вчера только подала на study и в анкете указала, что также хочу получить work permit. Продление work permit проще, как мне показалось. Анкета меньше и количество необходимых документов тоже. Но в феврале или марте буду подавать себе и мужу но новые work permit, веря что дадут на новые три года 🙈
-
В вас на пластику зазначено до якого числа та місяці
-
Так, але банк не буде займатися пересилкою ваших документів. Це маєте ви самі зробити
-
Але ж це інша провінція, я мабуть не можу це зробити якщо проживаю в Онтаріо
-
Це якась вигадка. Нема офіційно ніяких прив'язок подач до закінчення паспорту. Ніде. Є прив'язки до закінчення пермітів. Але в воркперміт CUAET навіть цього нема.
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
Только высылайте в Edmonton. Я выслала в Торонто 29 ноября 2023 они получили. До сих пор ждем. На телефон не отвечают на эмайл так же
-
Money order в них можна замовити як і на пошті наче
-
vm.tiktok.com/ZM6CA6Ep8
12 Jan 2024, 17:45
42888/447052
10 minutes ago