PR CUAET
-
Привіт, напишу ще й тут, може хтось підкаже. Ситуація наступна. Подалась на ПР через PR for Ukrainians who has family members in Canada але від Онтаріо. Так як живемо тут майже рік. Але, вирішили переїжджати назад в Квебек. Моя заявка навіть і не рухається. Думала відмінити заявку і податися через звичайне сімейне спонсорство через Квебек, але тільки що почитала, що у Квебек тепер дуже Малі квоти. Якщо що, то common-law протягом 2 років, є спільна донька 10 місяців. Іміграційний консультант в Онтаріо (родичка чоловіка) сказала, що просто замінити адресу в анкеті. Щось як на мене це підозріло просто. Що робити?
-
Я теж так рахую.
-
Все верно сказали, значение не имеет, только уведомить про изменение адреса
-
Апостиль не надо, офиц перевод и нотариально я заверяла
-
Немає різниці.
-
ми додавали без підпису. все ок
-
🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості, розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте пошукати чат PRCUAET де 40 000 учасників і майже півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
-
відрізняється. на PR вимагають заповнити форму, чи служив чи ні. зокрема у нас так було.
-
Ні, платно
-
Дякую!
-
Service Canada - реєструєтеся онлайн. є розділ- SIN. там його і "злапаєте"
-
Може, але працювати і жити тут не зможе, тільки як турист
-
в кабінеті відобразилися. скачати не зможете. тільки скріншот екрану
-
До 33 року
-
А самі SIN прийшли на мейл? Чи ви їх в кабінеті десь скачали? Я не можу зрозуміти як в той кабінет попасти