PR CUAET
-
Який срач мене видалив з України без ніяких кримінальних справ
-
Я не відмовлялася від Українського громадянства України і паспорт Чому я маю підтвердження робити
-
Так вам треба відсканувати чіп айді картки або біометричного закордонного паспорту. Можливо, є і додаткові варіанти
-
Віталій не пиши дурниці
-
Мда навіть у канадському чаті де всі бажають якнайшвидше отримати pr увімкнулося «міністерство правди», як у багатьох пропагандиських українських/рашиських каналах, ну що ж, бажаю всім мирного неба і швидше отримати pr, до речі модератор у вас випадково не з телемарафону? Щасливо, я виходжу, більше не хочу себе асоціювати з українською/рашиською культурою.
-
Дія казала щоб я підтвердила громадянство України
-
На підставі чого таке вам кажуть? У вас паспорт чи посвідка особи без громадянства?
-
А що дія,все одно потрібно робити документи
-
Як обмежують права боржників в Україні – Мін'юст - На пенсии napensii.ua/uk/news-uk/270959-v-ukrayini-radykalno-vizmutsya-za-borzhnykiv-yak-pokarayut-za-nepogasheni-zobovyazannya/
-
Білий паспорт для українців: що це за документ, та в яких випадках його видають — Радіо ТРЕК radiotrek.rv.ua/news/biliy-pasport-dlya-ukrayinciv-shcho-ce-za-dokument-ta-v-yakih-vipadkah-yogo-vidayut_319923.html
-
У мене не дійсні всі документи все одно юридично І мені треба все по новій програмі робити хоча є Українське паспорт і громадянство