PR CUAET
-
різні офіцери, різні офіси, різні програми по PR. я не кажу що всім присилають і вимагають. це наш приклад
-
Так скоріше за все що по Квотам Квебеку ми не потрапимо. Як переїдемо в Квебек, то подам нову адресу. А як же бути з тим сертифікатом Квебецьким?
-
Приветствую всех. Подскажите пожалуйста. Занялся документами на подачу на ПР . Обратился в Wes и как оказалась им не достаточно только моего аттестата об окончании 11 классов. Нужен ещё додаток, который я к сожалению утерял (( вообще нужно ли делать этот вес для подачи если окончил только 11 классов? Или достаточно просто сделать перевод аттестата на Английский?? Спасибо
-
Добрий день! У мене така ситуація. Отримавши запит на біометрію, записалась на проходження в Києві. Запис і проходження швидкі.
-
Я заходила через GC та через партнера, вводила uci дитини та номер sin заявки - пише лише з 12р можна реєструватись. Вносила свої дані та їх sin заявки - помилка, нічого не знайдено. Будь ласка підкажіть, як треба зайти?
-
Вам ніхто не дасть на це відповідь, це лише Ваше рішення і Ваш ризик.
-
Дякую, вже спитала
-
знаю випадки (зокрема по чату), що приходили додаткові запити якщо не заповнив форму (не служив, з N/A). тобто форма є своєрідним додатковим підтвердженням з твоїм підписом на певну дату про відсутність чи наявність служби.
-
Все залежить від вашого risk tolerance. High-interest savings - найнижчий ризик, потенційно найнижчий reward. Ніяких додаткових рішень приймати не треба. Stocks - найвищий ризик, потенційно найвищий reward. Треба самим обирати акції та балансувати портфель. ETF - залежить від того, який саме, може поєднувати багато показників, акцій та облігацій. Вважайте за набори акцій та облігацій, забрані і балансовані за вас. Вам все ще треба самим обирати ETF, що вам підходить. Бонди - низький/середній ризик, низький/середній reward. Часто радять на старість. Portfolios - ETF, стоки та бонди зібрані і балансований за вас WealthSimple.
-
Добрий день. Можливо в когось подібна ситуація та має відповідь. У мене WP до 2026 року, віза до 2028, а у дитини (7 років) віза закінчується 11 липня 2025 року. Зараз з дитиною живемо в Україні. Чи зможе дитина заїхати зі мною до Канади після 11 липня 2025 року? Дуже дякую за відповідь.
-
спрацьовує людський фактор- хоче офіцер і приймає тільки твоє LOE без форми, а є такі що хочуть бачити заповнену форму і дають додаткові запити, або (не дай Боже) відмову
-
Доброго дня! Як зловити слот по укр часі чи канадському часі ?в 5 год канадській чи 00:00укр? Дякую