PR CUAET
-
чи усі літні заморозили
-
Я дзвонила в IRCC три рази питала, вони сказали що це не заборонено по програмі. Треба просто повідомити про зміну адреси
-
А вам в какой город отправили? Мне нужно в Калгари, и как тогда дело обстоит с отпечатками во время выдачи паспорта?
-
є кто подавались літом і їм підтвердили
-
Где ж вы были раньше😁
-
Нам вчора в сервіс Канада сказали що вони не пов'язані із сра і взагалі цього року подати податки зі старим сіном, а потім надати їм новий, щоб було простіше 🙈
-
До 12 років відправляли і раніше. Зараз відправляють всі без винятку.
-
🇨🇦 Увага! Для тих, хто не хоче користуватися офіційним калькулятором на сайті: У нас з'явився бот, який допоможе вам підрахувати кількість днів до того, як ви зможете подати заяву на отримання канадського громадянства! Просто напишіть боту @citizenship_countdown_bot дві дати (прибуття та отримання ПР), ваші поїздки закордон і він автоматично розрахує ваші дні перебування та повідомить, коли ви будете мати право подати заявку. Простий та зручний спосіб відстежувати свій прогрес! 🍁
-
Ви можете повідомити про зміну адреси через webform
-
Довільна форма.
-
🇨🇦 Увага! Для тих, хто не хоче користуватися офіційним калькулятором на сайті: У нас з'явився бот, який допоможе вам підрахувати кількість днів до того, як ви зможете подати заяву на отримання канадського громадянства! Просто напишіть боту @citizenship_countdown_bot дві дати (прибуття та отримання ПР), ваші поїздки закордон і він автоматично розрахує ваші дні перебування та повідомить, коли ви будете мати право подати заявку. Простий та зручний спосіб відстежувати свій прогрес! 🍁
-
Дитячі до 12 років і раніше відправляли. Тепер відправляють всі без виключення.
-
А можете прислать в личку пример клопотання?
-
Більшість заморозили. Радять подавати заново.
-
Тогда отлично! А с детскими паспортами те же правила должны быть? Не знаете?
-
То так вони і повідомляють швидко 🙈, що через раз старий кабінет ще довго працює
-
Я знаю що можливо пише там на сайті, але будьласка, якщо хтось вже літав, скажіть будьласка що треба з собою мати на продовження паспорту?
-
Добрий день, синові ще 17 р, в березні буде 18. На продовження ВП подавати вже з його кабінету? чи потрібно подавати зі свого?
-
коли я телефонував CRA щоб повідомити про свій новий SIN, то вони сказали що вони самі повинні отримати інформацію про це від Service Canada та після цього мені потрібно лише зареєструвати новий акаунт з цим SIN
-
Моє переживання ,що ми підписали ,так початок стосунків,але я там вказала що він є beneficiary в моїх бенефітах ,а це не так,чи це небудуть перевіряти?
12 Jan 2024, 17:45
429110/472882
3 minutes ago