PR CUAET
-
Тогда отлично! А с детскими паспортами те же правила должны быть? Не знаете?
-
То так вони і повідомляють швидко 🙈, що через раз старий кабінет ще довго працює
-
Я знаю що можливо пише там на сайті, але будьласка, якщо хтось вже літав, скажіть будьласка що треба з собою мати на продовження паспорту?
-
Добрий день, синові ще 17 р, в березні буде 18. На продовження ВП подавати вже з його кабінету? чи потрібно подавати зі свого?
-
коли я телефонував CRA щоб повідомити про свій новий SIN, то вони сказали що вони самі повинні отримати інформацію про це від Service Canada та після цього мені потрібно лише зареєструвати новий акаунт з цим SIN
-
Моє переживання ,що ми підписали ,так початок стосунків,але я там вказала що він є beneficiary в моїх бенефітах ,а це не так,чи це небудуть перевіряти?
-
Офіцери чи хто саме?
-
без разницы
-
доброго дня, а я можу тут вибрати всі провінції? Яка мені різниця, в якій я отримаю PR, якщо зможу жити по всій Канаді?
-
а хіба не найбільш оптимально вказати всі провінції і потім забрати PR в тій, де виберуть найшвидше?
-
И не нужно к письму прикладывать ксерокопию действующего паспорта или что-то ещё? Или только клопотання?
-
А скажите пожалуйста, для получения паспорта ребенка нужно ли ещё копию свидетельства о рождении отправлять?
-
AOS. Если у вас LMIA, тогда можно на Tourism & Hospitality
-
Дякую
-
Не по всій, є Квебек - і ви не можете вказувати намір жити там, вам буде дискваліфіковано. Можете обрати «all provinces» звісно. Проте зауважте, що провінція не буде обирати кандидатів «за гарні очі». В вас має бути звʼязок з провінцією: освіта, навчання, проживання, необхідний для провінції НОК & досвід. Також подача на ЕЕ ПНП різна: в одних провінціях ви ніц не маєте робити, просто мати звʼязок. В інших заповнити додаткові аплікації на кшталт ЕоІ.
-
Краще створити йому окремий кабінет. Так всі пишуть скоріше розглядають заявку.
-
@OstapBosak Подскажите пожалуйста стоит еще раз податься на Work Permit extension если с лета висит(подавались 31 июля). Я звонила в IRCC и они говорят все видят, надо ждать
-
Що таке КУК?
-
Дякую
-
Зазвичай треба надавати докази всього, про що пишете. Не обов'язково, але в будь-який час офіцери можуть запросити будь-які докази.
12 Jan 2024, 17:45
429124/469303
9 minutes ago