PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, чи є В чаті ті, хто подавався на програму по ноку вихователь? В чаті не знайшла
-
Будь ласка, спитайте в гілці Альберта чи потрібен вам ВЕС, бо я саме за це не знаю. Якщо ні, то забудьте про апостіль, перекладайте на англійську атестат і додаток і додавайте до аплікації. І ще, навсяк випадок спитайте, може хтось без додатка додавав до федерального етапу?
-
Як то заморозили? Це чому і хто так стверджує?
-
А якщо я хочу стаді перміти?
-
Доброго дня! Подаюсь на новий WP, та зіштовхнувся з малою проблемою: в формі imm5710e не вистачає місця в колоні з запитанням щодо освіти ( вдається вписати лише галузь або лише рівень освіти ). Хтось зіштовхувався з подібним? Та як краще вирішити цю проблему, щоб заявка таки була схваленою?😅
-
Хочу в понедельник лично звонить в их контору, а не переписываться по почте…. Так как переписка занимает много времени. Попытаюсь подробно им разложить что документ с печатью и подписью не может бы ь просто бумажкой. А он несет юридическую силу. И он является дубликатом.
-
Але тоді треба додавати свій WP і дитині дадуть візітор на підставі дат,які вказані в ВР батьків. А батьки,наприклад,хочуть ВП продлити. Як тоді бути?
-
І ще, коли я робила, мені теж неадекватний спеціаліст попався, все пішло у правильному русі, коли мої друзі там скаргу накатали на неї і до начальства пішли, все отримала через годину. А до цього 3 місяці повного ігнору і тиши. Може вам теж треба когось туди відправити
-
Ок. То есть лучше аннулировать? А как быть с оплатой?