PR CUAET
-
Ну, ви вже трохи перекрутили і написали те, чого в цьому листі нема. Там лише вказано, що продовжений паспорт, який надали, не є паспортом громадянина України. І, принаймні, з цього листа невідомо, чи аплікант взагалі надав якісь докази приналежності до українського громадянства.
-
Якщо прийшла відповідь з Резерв+, що дані не оновлені, які наступні дії чи є інші варіанти зареєструватися, підкажіть будь ласка?
-
Як вклеїти нову візу в паспорт щоб бути виїзним???? Після продовження ворк перміту
-
А как Вы им аргументировали необходимость трп при наличии действующего паспорта? Просто теоретически, судя по информации на их сайте, с действующим паспортом мы не имеем на него право. А дети взрослые у вас уже, им вп тоже дали или визитор/стади? Мои маленькие ещё, вот думаю им тоже продлевать трп или просто потом на основании родительского вп подать им на визитор
-
я описала, что подал в анкете аппликант. украинский загран. 1. you have not provided proof of holding a ukrainian passport for the duration of stay. - "требую укр загран на 3 года" 2. the extended passport was not issued in ukraine - никакого другого паспорта не подавалось 3. extended passport was not issued in ukraine...you are not eligible
-
Привет подскажите по справке из украины( не для мужчины) Брать из дии и отдать на перевод или нужно заказывать в консульстве ?
-
Все так. Андрій правильно сказав,що бодай хоч щось робили... Хоч помітили.... Мова навіть не за швидкість...
-
Справка действует полгода или бессрочная если я туда не ездила ?
-
Підкажіть, будь ласка, є такі, хто подавався на новий WP в листопаді і вже отримав? Чи листопад завис, як і липень?