PR CUAET
-
а потім на продовження пермитів, до 31,03,25
-
Але на випадок напишіть в школу для уточнення. Однозначно подавайте зараз на ворк перміт для себе і для дитини. А на візітор рекорд ви завжди зможете подати - і після 31.03. Аплікацію заповнюйте від імені дитини, а в кінці просто свій підпис поставите.
-
Не отримала ( 31.07.2024 подача)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Шановні, фото якого документа я маю внести для "Підтвердження статусу члена сім'ї (обов'язково)"
-
Мої вітання. Я ще чекаю. В мене склалось таке враження, що серед тих, хто подавався в листопаді, дуже мало людей отримало.
-
А что, Украинский загранпаспорт не является доказательством принадлежности к украинскому гражданству? Правда? А что тогда является? Именное письмо от президента с подписью кровью что «зуб даю, Вася наш гражданин»? Я почему то думала что именно паспорт это и есть главный документ доказывающий гражданство…
-
Подавався 16го березня 2024го. Коли очікувати хоч чогось?
-
Добрий день. Я отримую субсидію на дейкаре на дитину. Чи потрібно якось це вказувати в декларації? І чи повинен я вказувати решту суми, які я доплачую за садок, як витрати на дитину?
-
Ми також ще не отримали, з кінця листопада