PR CUAET
-
еще раз про кейс: - слот для загрузки паспорта обязателен для подачи анкеты -аппликант загрузил укр загран сроком действия до 09.2025 г выводы офицера вы можете прочитать в отказе. сравнивая то, что подал аппликант и то, что написал офицер - для меня это дико. пусть это будет мое оценочное суждение, с которым вы не согласны
-
1. Де ви в цьому побачили, що "є укр загран, а я його не бачу"? Перечитайте лист офіцера ще раз. 2. Знову - де підтвердження, що було надано саме український (навіть протермінований) паспорт? 3. Знову ж - wasn't issued in Ukraine, це не "ніякого іншого паспорта не подавалося. 4. Так, не було доказів про якусь приналежність до українського громадянства. Тож в листі офіцера нема нічого дикого.
-
Я бачив перелік, хотів почути лайфаки можливо якісь
-
Дякую
-
Навіщо, тоді, їх радити?
-
Що не можна другий раз ? Чому? Знову заходите в свій акаунт - вибираєте опцію - Apply to Canada - потім вибираєте visitor visa/ Інструкцію я вам скинула вище.
-
Добрий вечір) Я зараз подаюсь втретє на новий WP, і в мене ще тиждень дійсний медогляд, бо я його здавала рік тому. Але якщо я його знову вкажу, то чи не видадуть мені новий WP з обмеженнями, що не можна працювати з дітьми? Можливо хтось стикався з цим? Чи не дають зараз з обмеженнями?
-
😊 Я про роботу IRCC.😊
-
Можете пошукати тут: t.me/prcuaet/484
-
На ім’я дитинини
-
Спробуйте стати в чергу очікування, можна у декілька консульств. Я ставала у чергу в Едмонтон 2го грудня, 20го мені прийшло що е вільний слот на 27 січня. Вже оформила. Знайома ставала в чергу у Торонто та Оттаву десь в середині січня, за три тижні отримала запрошення в Оттаву на 19 лютого