Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 788.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Tetianna Madar
    wrote on last edited by
    Чи може бути заявка відхилена, якщо різниця в мові на 1 бал, вказували 7 здали на 6?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Kundaqji
    wrote on last edited by
    Я вже два місяці намагаюсь записатися. На сайті через дію в мене не виходить. Дія не бачить мій паспорт, через банк я не маю дійсного номера телефону. Скажіть будь ласка які є ще варіанти? В консульство писала.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6279265987T Offline
    t6279265987T Offline
    Alona Dudko
    wrote on last edited by
    Добрий вечір) підкажіть будь ласка хто знає. Нещодавно отримала новий Work Permit і у ньому вказана адреса проживання. А через певний час переїхала. Тепер потрібно знову міняти Work Permit?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Kundaqji
    wrote on last edited by
    Як це зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Якщо staff agency є офіційно зареєстрованою компанією в Канаді, веде payroll та виплачує Вам зарплату відповідно до канадських стандартів, тоді досвід може бути зарахований для Canadian Experience Class (CEC). Проте важливо перевірити, чи Ви є найманим працівником (employee), а не контрактником (independent contractor), оскільки деякі агентства оформлюють роботу за схемою самозайнятості. Якщо Ви працювали дистанційно з-за кордону, навіть якщо payroll був у Канаді, цей досвід буде вважатися іноземним (foreign work experience) і не зарахується для CEC, але може бути врахований для Federal Skilled Worker (FSW). @OstapBosak виправ чи додай, якщо маєш іншу відповідь. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    отказ в wp по cuaet. участник загрузил украинский загран паспорт сроком до 09.2025. прописал ukraine 2022, как в инструкции
    1 Reply Last reply
    0
  • t5124615193T Offline
    t5124615193T Offline
    Kos
    wrote on last edited by
    Закончился ворк пермит . Мой учился в школе на основании моего ворк пермита. Потом свой продлил.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підкажіть будь ласка дитині на подовження стади перміт потрібно написати в якій школі навчається 2 і8 клас це яка школа вважається?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nazar
    wrote on last edited by
    Дивно, ну так казала працівниця консульства в Оттаві.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7249658792T Offline
    t7249658792T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Тобто запитання в тому, чи свіжий медогляд впливає на видачу WP без обмежень в роботі з дітьми? Можливо хтось прикріпив старий медогляд і обмежень теж не було?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Snorp27
    wrote on last edited by
    Сайт e-consul перевіряє дані з бази Оберіг. Це та сама база, дані з якої відображає і Резерв+. Відповідно, якщо вас не пускає e-consul до взяття слоту з поясненням, що немає ВОД, те саме ви побачите і в Резерв+, що вам треба звернутися в ТЦК.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    К.L.
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, якщо сина віза вклеєна в моєму паспорті, йому зробили паспорт, але візу поки не вклеїли в його паспорт, плануємо виїхати на декілька тижнів з Канади чи не буде це проблемою при поверненні назад?
    1 Reply Last reply
    0
  • t573090517T Offline
    t573090517T Offline
    Жека
    wrote on last edited by
    Это я сюда прикрепил скрин…. Им я отправил сканы всех доков. А насчет школы- думаю им это и нафиг не нужно…. Никто никуда звонить точно не станет( это явно не выход из ситуации🙁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Медогляд діє 5 років
    1 Reply Last reply
    0
  • t196463912T Offline
    t196463912T Offline
    Ruslana Lyubinskaya
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, @maria_SKMS підкажіть будь ласка, якщо буде на те час. Дано: чоловік software engineer, проживаємо і працюємо в Оттаві, хотіли йти по Employer Job Offer, але, як виявилося, роботодавець не надає letter of employment 💔 Зараз розглядаємо canadian experience class та federal skilled workers, наче підходимо під обидві програми (мова є, освіта магістр, досвід рік Канада, 9 років Україна), noc 21232. З цього випливає питання: чи правильно я розумію, що спершу ми реєструємо express entry профіль, потім ідем на сайт провінції, реєструємо там expression of interest щоб отримати номінацію провінції, після неї - повертаємося до ее профайлу, підтягуємо туди і чекаємо на федеральну вибірку? І якщо все так, то як можна порахувати бали саме за провінційною програмою? Чи там все так само як, як на федеральному етапі? Я заплуталась. Заздалегідь дякую за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Якщо вам потрібно щось передати в WES, передавайте тільки електронним листом. Оригінали передавати точно не треба.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Ви отримали запрошення податись , чи просто створили профіль EOI ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergii Rakhinskyi
    wrote on last edited by
    В резерві може видавати, що треба звернутись в тцк, але слот дає зловити. В мене так було. Зараз вже інша ситуація.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔺♦️🔺♦️♦️🔺 Друзі, давайте "розшевелемо" дану гілку: - запросіть в чат ваших родичів, друзів, колег, сусідів та знайомих - по можливості,  розкажіть в інших пабліках про нас. Обережно! За розміщення посилань вас можуть там заблокувати. Конкуренція вона така😀. Тому краще просто порадьте пошукати чат PRCUAET де 40 000 учасників і майже півмільйона повідомлень на тему міграції та інтеграції в Канаді. - попросіть місцевих і знайомих блогерів розказати про наш ресурс Більше участників = більше досвіду = меньше проблем та затрат для усіх нас. Всім подякував!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна
    wrote on last edited by
    Ні, не потрібно.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.