PR CUAET
-
Підкажіть, подача на child benefit можлива через 18 місяців перебування батьків в Канаді, чи 18 міс перебування дітей? І щоб 2 рази не вставати) При подачі через CRA кабінет, все одно треба заповнювати дані про дохід за попередні роки? Так як за 2023 декларація подавали, за 2024 форма Т4 вже в кабінеті, тобто вся необхідна у них вже є.
-
Всім добрий вечір , зараз заповнюю на ворк перміт , і там таке запитання . Чи є якийсь член сімʼї з канадським громадянством 18 років чи старше . В мене є дочка з громадянством і їй 6 місяців . Що вказувати , що немає чи є?
-
Дякую
-
Моя дочь сейчас доучивается дополнительный год после школы. Когда в школе был orientation сказали, что лучше иметь study permit (у нее был ворк пермит только). Подались и дали ей на год (т.к. мой ворк пермит на тот момент был действителен еще год).
-
Всім привіт, Таке питання, в cra акаунті бачу child benefits тільки до Квітня(місяць коли закінчиться мій ворк перміт) я подалася на новий у кінці грудня, і поки що тиша. Чи я правильно розумію що можу продовжити хелс кард з письмом який надіслали мені що мій статус зберігається поки не отримала рішення по своїй аплікації? І чи можу я надіслати цей лист в cra для child benefits? Чи вони перестануть платити на час відсутності нового WP?
-
На англійську
-
По грудню були лише два повідомлення про дозапит документів. Вже після біо. Десь вже тижня три тому.