PR CUAET
-
Добрий день!Моя знайома має слот на оформлення закордонного паспорт і їй вже не потрібно,чи може вона мені його якимось чином віддати?
-
О Боже.. явно видно что одиночные пермиты обрабатывают за несколько недель а вот такие как мы долго🥲
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста нужно ли в анкете при заполнении на вопрос на счёт отказа визах в другие страны указывать что был отказ который произошел ещё 20 лет назад в прошлом. И как это повлияет был ли опыт у кого, может кто указывал? В частности был отказ в визе США у одного человека когда то по гостевой
-
Доброго дня, скажіть будь-ласка, український паспорт закінчується 10/25,неможливо зробити новий або продовжити, але є паспорт іншої країни,без візи в Канаду. Чи можна його подати на WP до 31 березня?
-
У які дні, як цю інформацію дізнатися?
-
Велика ймовірність що відправлять Вас на поглиблену перевірку, державна служба.
-
Почитайте у гілці відмови!!!! І не користуйтеся послугами мовляв за три роки 0 відмов!!!
-
Доброго дня! Хто стикався з ситуацією, коли в імміграційному процесі до Канади потрібно було вказати дитину від попереднього шлюбу, з якою давно немає зв’язку? Які документи або пояснювальні листи ви подавали, щоб пояснити відсутність контакту та неможливість надати її дані (медогляд, біометрію тощо)? Чи може такий лист вплинути на процес отримання PR? Буду вдячна за поради та досвід.
-
Так в кінці адреси стоїть «pdf»
-
Доброго дня! Хто стикався з ситуацією, коли в імміграційному процесі до Канади потрібно було вказати дитину від попереднього шлюбу, з якою давно немає зв’язку? Які документи або пояснювальні листи ви подавали, щоб пояснити відсутність контакту та неможливість надати її дані (медогляд, біометрію тощо)? Чи може такий лист вплинути на процес отримання PR? Буду вдячна за поради та досвід.
-
Подскажите, где он?
-
Добрый день Alissa, можно поинтересоваться у Вас в случае иностранных граждан (члены семьи украинца) сколько в среднем у Вас занимал процесс рассмотрения WP ( в случае семейной заявки : жена гр. Украины, муж- не гр. Украины)? Спасибо большое заранее за ответ
-
Добрий день, український паспорт закінчується 10/2025 разом з візою, неможливо зробити новий, але є паспорт іншої країни без візи. Чи можна його подати на WP до 31 березня?