PR CUAET
-
Підкажіть ще будь ласка, якщо я маю 2 різні заявки подати, паспорт і довіреність, то можна забукати 2 часи поряд, наприклад паспорт 10:20 і довіреність 10:40?
-
В Wealthsimple перейдіть в розділ документація і там будуть доступні форми для податкової. На рахунок RBC - сходіть до них і запросіть форму. Рахунок відносно новий , можливі збої.
-
Так - варто - продовжать до 2028р
-
Я б написала в підтримку Wealthsimple. І точно йдіть в свій банк за формою.
-
Копію старого ворк перміту завантажувати не потрібно. Мілітарі по запиту. Оплата автоматична, квитанцію завантажувати не потрібно.
-
Доброго дня! хочу продовжити WP, але дія паспорта менше ніж 3 роки, на новий паспорт зможу податися через місяць. Хотіла б при подачі зараз написати лист, що я прикріплю новий паспорт як тільки він буде готовий. Чи хтось писав такий лист і знає як його правильно оформити? Дякую!
-
Якщо ви раніше проходили медогляд і не були за межами Канади більше 6 місяців - то ваш медогляд дійсний впродовж 5 років. Повторно проходити не потрібно - ворк перміт отримаєте без обмежень.
-
Ви в опитувальнику неправильно дали відповідь на питання про оплату - ви обрали, що ви звільнені. Треба обрати - буду оплачувати. Тоді того слоту в ваших документах не буде. А після відправлення аплікації вас автоматично перекине на оплату.
-
Хтось робив новий закордонний паспорт дитині 16 років? Чи обов'язково потрібен був внутрішній паспорт?
-
Так - звісно можна. Для стаді перміту треба взяти довідку в довільній формі зі школи.
-
Доброго дня! Можливо хтось зіштовхнувся з такою ситуацією, і підкаже що робити. Закінчується термін дії паспорта і WP через рік. Хочу зараз податись на новий WP, але запис в консульство на подачу нового паспорту буде в червні місяці. Чи можливо продовжити WP в такий ситуації? Буду вдячний за відповіді. Дякую!
-
Бо загалом ці звіти приходять пізніше , але якщо хочете продати податкову відразу, то йдіть і просіть суми по випискам. Навіть без форми можна заповнити. Потім форма підтягнуться.