PR CUAET
-
З тим, що звідки ВЕС знати що ваш диплом дійсний та справжній?) тому є організація Енік, яка зв'язується з МО та отримує інформацію, що все ок і надсилає до ВЕС.
-
Добрий ранок, мій коледж не співпрацює з WES, але я і не розумію навіщо це? Я читала що ніби то коледж повинен відправити якісь документи, але які? Документи про мою освіту в мене на руках тож я можу їх відправити самостійно, то навіщо тоді потрібен коледж?
-
Дякую
-
Є програми дистанційні (місяців 6 приблизно), які дають змогу пройти один курс і потім отримати ліцензію. Вам треба буде здати англійську на певний рівень.
-
Тут перелік усіх визнаних учбових закладів www2.gov.bc.ca/gov/content/education-training/early-learning/teach/training-and-professional-development/become-an-early-childhood-educator/recognized-ece-institutions
-
Вам треба свій український диплом прирівняти до канадського, щоб отримати ліцензію чи вивчитися тут. Мінімальний рівень ECE assistant
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/education-training/early-learning/teach/training-and-professional-development/become-an-early-childhood-educator/pathways/international
-
Підкажіть як відкрити трекер
-
Вітаю! Маю чергове питання для обговорення. Чи є факт отримання порталу 1 гарантією того, що весь пакет документів вже перевірений і більше додаткового запиту на надання документів не буде?
-
Дякую всім за відповідь про школу, але як в анкеті розписуємо ситуацію по роках, якщо Школа 1-9 клас, Коледж - 4 роки. Background application : Elementary School Secondary School College
-
Я передивилася, для нашого стріму через ЕЕ таки 45) якщо не помиляюсь ви експрешн оф інтерест подавали і вас запросили на подачу в грудні? Якісь зрушення вже є?
-
www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-alberta-opportunity-stream-checklist.pdf
-
так
-
Подивіться закріплені повідомлення. Обговорювали десятки разів це
-
цілком згідний. міф зі слів консультантів
-
Наші думки збігаються один в один. Я написала свій коментар нижче не прочитавши ваш.
-
Мені здається тут ще якийсь міф гуляє про ці повернення. Було б добре якщо б хтось розповів про свій кейс повернення у деталях. Що було надано, що повернули і з якою саме вимогою. Людина живе в Україні а офіцер каже дайте справку завірену у консульства у Канаді?
-
А ви перекладали Українське ІD( паспорт) ? Їм не підходить якщо воно перекладене частково на документі?
-
Свою чернігівську перекладачку раджу як варіант. Всі доки там роблю з 2017 року
-
Абсолютно згідна з вами. Це навіть порушення процесу
12 Jan 2024, 17:45
42/431111
4 minutes ago