PR CUAET
-
Дійсно, згідна
-
Так У мене була така проблема. Я маю шкільну освіту 9 класів і 2 роки диплому. Відповідно Wes мені не робив підтвердження. Тому що я подавав лише диплом про бурсу. Я дізнався потім то мені потрібно було писати як шкільну і подавати шкільний диплом і додаток і мою бурсу це би була повністю шкільна освіта. Но я звернувся до IGAS вони також переводять і підтверджують дипломи, тепер чекаю відповіді від них. Тому можливо теж попробуйте через них!
-
Ага, оно, спасибо, вот это я встречал в чатах
-
Вообще этот процесс занимает около 15 месяцев, то что они номер дают за 4 это уже счастье
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, по етапам - спочатку отримуємо запит на біометрію чи approved in principal? І як виглядає approved on principal- це окремий лист на імейл або зміна статусу у кабінеті?
-
Як отримати довідку про несудимість з італії??? Звертатись в італійське посольство?5 років прожив в італії)
-
Прохання до всіх - будь ласка, відповідаємо і питаємо в гілках лише по темі! Для інших питань і дискусій є гілка Flood. Повідомлення не по темі буду видаляти.
-
Дякую. В нас в одної дитини також віза в продовженому і там ще рік. А вони знали за той продовжений паспорт чи ви його просто не показували?
-
Там в целом процесс занимает 15 месяцев, сейчас он намного короче
-
#продовження_WP #заміна_WP #новмй_ WP_medical Три питання: 1. Паспорт дійсний ще 2.5 роки і WP видано на 2.5 роки. Не встигнути зробити новий паспорт до 31 березня 2024. (Чому до 31.03 - тому, що КАЖУТЬ , що після WP продовжувати не будуть. Це правда? Чи будуть давати, але не безоплатно?) Чи можна продовжити паспорт в консульстві і на основі цього просити продовжити WP до 3х років? 2. Якщо вже є новий паспорт, його просто вказати в анкеті і просити видати новий WP на інший паспорт ? 3. Якщо медицину тільки пройшли, а вже є WP з обмеженнями, треба отримувати новий WP без обмежень? Дякую