PR CUAET
-
Консульство в Торонто не витягує 🤷♀️
-
Так,я зрозуміла.думаю тепер,до кого можна звернутись
-
Дякую.треба спробувати
-
Підкажіть будь ласка,оброзець як заповнити на новий ВП плізз..
-
Ви маєте на увазі безпосередньо з України?
-
Після реєстрації не можна ж використати посилання...чи все ж можна?
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
#Посланці_добра #Світлі_справи ‼️"Ми – небайдужі! А ви?» «Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Адже рак – перша серед хвороб причина смертності дітей у світі. Перемогти його можна тільки об’єднавшись"🥊 🗣️15 лютого світ відзначатиме Міжнародний день онкохворої дитини. Слова «онкологія» чи «рак» у кожного з нас викликають, якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. А словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість. 🥲Ця хвороба приходить невідомо звідки, здається, що порятунку немає. Але вчасне виявлення, вчасне реагування та адекватне лікування здатне дати бій онкології та перемогти її⚔️ 🦸♂️Ми традиційно підтримуємо наших маленьких онкопацієнтів у їх війні з раком. Закликаємо вас долучитися та подарувати їм трохи позитивних емоцій та радості у цей день. 💳Задонатити на солодощі та подаруночки можна за реквізитами внизу. Разом сильні!💪 pay pal - [email protected]
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ЗА ЯКІ ПОРУШЕННЯ МОЖНА ВТРАТИТИ ЧИ НЕ ОТРИМАТИ PR СПІКЕР: МІГРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ ОСТАП БОСАК [email protected] @ostapbosak youtu.be/8LmA5I49XnU?si=BUf4YFqshun4RMbP
-
Перепрошую, хтось може підказати інформацію стосовно DHL? Заздалегідь вдячна 🌷 Якщо паспорт на дитину, у платіжному вікні вказувати ПІБ дитини чи своє(хто здійснює платіж)? Заяву яка «від руки» і квитанцію треба на email надіслати до установи чи звичайною поштою? Всі ці кроки треба робити коли статус паспорта зміниться на «виготовлено» чи можна коли він ще в процесі?
-
Добрый день, хотел бы уточнить касательно вопроса: Я приехал в 2022 по CUAET. Текущее разрешение действует до октября 2025. Сейчас должен подавать на новый вокр пермит в рамках CUAET. Но в январе этого года был остановлен полицией В Канаде за превышение скорости, и сейчас дело передано в суд. Решение пока не вынесено, виновным себя не признаю . Обвиняют в Stunt Driving и Speeding. Может ли это быть препятствием для получения ворк пермита и нужно ли предпринять какие то дополнительные шаги, что бы разрешить эту ситуацию верно? И должен ли я в imm5710 указывать об этом обвинении? Подскажите, пожалуйста, какой порядок действий при такой ситуации? Спасибо большое!
-
Всі рейси до Торонто в останній момент перед посадкою відмінені через снігопад і Торонто не приймає літаки сьогодні вже
-
Чому відмінені?
-
Хто такий щасливчик як ми?😢😢😢завтра слот на паспорт в Торонто і всі рейси відмінені, альтернатива на 18.02 виліт, але сенс нам з того вже 😞
-
Прислали альтернативу на 18.02 , типу re book на 18.02, я сподівалася що хоч на ранок перенесуть , але ж ні ….