PR CUAET
-
Повинна бути тільки сьогоднішня дата
-
Дякую за відповідь🙏 але є проблема. Роблю все у відповідності по відео де люди успішно подаються, але післе питання чи немає в мене візи/статусу у США - наступне питання іде про LMIA, а не про мій статус в Канаді. Потім через кілька питань пишуть что в мене нема шансів))
-
Добрый день, подскажите пожалуйста у Вас семейная заявка?
-
Я писала в кризову , бо чекаю на новий вже 8 місяців, WP дійсний до червня. Отримала відповідь з IRCC. Вони відповіли що то лист для роботодавця і постачальників медичного страхування
-
Скажіть будь- ласка якщо дитина 16 років працювала один місяць в 2024 році , тепер при заповнені декларації я маю написати її зарплату за місяць як її дохід?
-
Текст змінювати у Ворді
-
Доброго дня! Мені потрібна допомога з анкетою IMM5604e. Не можу знайті відповідей як ії заповнюваті. Батько в Україні, на зв"язку . Нотаріуси в Украіні не ставлять свої штампі в англомовні анкеті. Ноторіально завіренній перевод+нотаріальне заверення переводу з Украині не прійняли. Я розумію, що я не одна така, але як заповнюваті цю анкету? Повна назва:Parent Authorization to Travel: If the other parent of your child or children will not be accompanying you to Canada, you must provide a Declaration from Non-Accompanying Parent (IMM5604) that is signed and completed by the non-accompanying parent for each accompanying child consenting to their travel to Canada.
-
Ми робили через нотаріуса в Торонто онлайн