PR CUAET
-
Доброго дня, хочу продовжити ворк перміт , у мене був без обмежень, тепер подаю на новий ворк перміт і я втратив довідку про медогляд, якщо я зараз подамся на відкритий ворк перміт без цієї довідки чи мені прийде ворк перміт з обмеженями працювати в деяких сферах чи без обмежень?
-
Дякую. Знайшов!
-
Доброго дня усім. Підкажіть будь-ласка, може хтось щось чув - чи працює сьогодні консульство (Оттава)? Для отримання паспорта. Завчасно дякую за відповідь.
-
User Александра has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Сlient application summary Має бути повідомлення
-
Здравствуйте.В резерве на облику, есть код, но пишет схоже у вас порушення в.облику.С таким диагнозом можно подаваться на загранпаспорт ?
-
Не знаю чи хтось бачив мій пост про Questrade, але його видалили за посилання на оригінал. Questrade окрім прибирання комісій ще анонсував класні бонуси за трансфер акаунтів до них. На перші 10к - 3% бонус На все ще вище 10к - 1.5% Повернення комісій за трансфер до $150 (не знаю чи є якась мінімальна сума трансферу для повернення)
-
Доброго ранку! Сьогодні прийшов запит на біометрію та AOR. Подача 29.01.2024🥳
-
Так
-
На кордоні показувати пр карту?
-
На контроль ! У разі будь яких змін у Ваших спостереженнях прошу інформувати 😂
-
TD BANK - 40.000$ Лс
-
В когось приймали документи, але тільки в Оттаві. Але в більшості випадків відмовляють. В когось виходило в Європі.
-
Щось за АОР чутно?
-
Після 12 класу діти можуть брати gap year, а не одразу йти вчитися. Тому мені здається, що це не буде вагомою причиною, нажаль. Додам, що в мене донька також в 11 класі, наступного року теж потрібно поступати, але коли робили лист при подачі на ПР, то консультант на моє питання, чи можемо внести пункт про це, сказав, що ні, це не є підставою... Але ви можете спробувати, і поділитися інформацією щодо результату тут, це буде корисно багатьом.
-
Тут писали екілька днів тому що точно працюють.
-
Да ,приходит сегодня за 2-3 сентября
-
Дякую
-
CCB залежать від net income родини. На сайті CRA є калькулятор - можете порахувати скільки отримаєте CCB www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/canada-child-benefit-overview/canada-child-benefit-we-calculate-your-ccb.html
-
Підкажіть, в сина 14 років є стаді перміт, подаю на ворк перміт, який діючий статус обирати в опитувальнику student чи visitor?
12 Jan 2024, 17:45
430616/474652
6 days ago