PR CUAET
-
Это еще ускорились последнюю неделю 😅
-
Доброго дня! Хто робив паспорта в Європі, вони відправляють з дипл.установи подачі до твоєї адреси перебування чи так само як в Канаді , потрібно 2 рази літати типу?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, подались на візітор візу рік тому. І лише півтори місяці тому отримали запит на доскидання деєяких документів. Питання як довго ще може протянутися етап погодження на вклеювання візи? (Подала моєї дружини мама на візу для її іншої неповнолітньої доньки, щоб з нею приїхати до канади. Мама вже має ворк перміт і канадську візу)
-
Хтось працював з адвокатом Голуб Інна? вона відправляє запити до міноборони на внесення даних до реєстру оберіг. Які відгуки про неї?
-
Підкажіть будь ласка, чи варто хвилюватись, відправили новий паспорт на вклейку візи дитині. Але на пошті сказали що зворотню адресу потрібно вказувати тільки на великому конверті, а на малому не потрібно. По трекінгу паспорт отримано 11 лютого. Зворотнього конверта номера трекінгу в мене не має. Хвилююсь що б не загубили паспорт, чи були можливо в когось такі ситуації? І що мені далі робити ? Дякую за будь яку відповідь
-
Поки що bridging work permit не має в нашій програмі… Тож …
-
Дякую) тільки печаль, як попасти в ці консульства 😡😡😡