PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, подались на візітор візу рік тому. І лише півтори місяці тому отримали запит на доскидання деєяких документів. Питання як довго ще може протянутися етап погодження на вклеювання візи? (Подала моєї дружини мама на візу для її іншої неповнолітньої доньки, щоб з нею приїхати до канади. Мама вже має ворк перміт і канадську візу)
-
Хтось працював з адвокатом Голуб Інна? вона відправляє запити до міноборони на внесення даних до реєстру оберіг. Які відгуки про неї?
-
Підкажіть будь ласка, чи варто хвилюватись, відправили новий паспорт на вклейку візи дитині. Але на пошті сказали що зворотню адресу потрібно вказувати тільки на великому конверті, а на малому не потрібно. По трекінгу паспорт отримано 11 лютого. Зворотнього конверта номера трекінгу в мене не має. Хвилююсь що б не загубили паспорт, чи були можливо в когось такі ситуації? І що мені далі робити ? Дякую за будь яку відповідь
-
Поки що bridging work permit не має в нашій програмі… Тож …
-
Дякую) тільки печаль, як попасти в ці консульства 😡😡😡
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка щодо подачі сестри. Подали її у листопаді 2023, прийшов запит на білметрію, АОР, а потім ще до запит пей стабів, де працює і де проживає. В неї PGWP до липня 2026. Моє питання, якщо до того часу не отримає ПР, чи зможе вона подовжити ворк перміт поки чекає на ПР по цій програмі. ( раніше в мене це називалось bridging work permit). На сайті написано дивно
-
Все детально як просять. Якщо тільки українська армія, буде довго, але загалом не мало б бути проблем. Додавайте листи у форму, якщо бракує
-
Підкажіть будь ласка, чи варто хвилюватись, відправили новий паспорт на вклейку візи дитині. Але на пошті сказали що зворотню адресу потрібно вказувати тільки на великому конверті, а на малому не потрібно. По трекінгу паспорт отримано 11 лютого. Зворотнього конверта номера трекінгу в мене не має. Хвилююсь що б не загубили паспорт, чи були можливо в когось такі ситуації? І що мені далі робити ? Дякую за будь яку відповідь
-
Доброго дня. Хто може поділитися контактами людей хто ловить плоти в консульстві Торонто або Оттаві слони на дитячі паспорти.
-
Велике дякую