PR CUAET
-
Не совсем понял. Почему нельзя податься на ПР после 3 лет с момента въезда в Канаду? Даже если уезжаешь с Канады, и есть достаточно баллов можно подаваться откуда угодно. Разве не так?
-
Як не писати, якщо я подаюся на PR через common-law? Ми живемо разом більше року, але офіційний развод в мене відбувся тільки пів року тому.
-
Спросила какое состояние моей апликации
-
Пускают..в том то и дело
-
А, так це воркперміт вам заважає заповнити анкету та відправити аплікацію?
-
Какие запрашиваемые даты работы и данные по работе вы указали в анкете при подаче на WP?
-
На PR
-
А ютубі спробуйте пошукати інструкцію
-
Ніхто нічого повертати не буде. Вже послуги всі платні
-
Наявність діючого ВП
-
Аплікація на що? Якщо не було офіційного розлучення - то писали, що нові партнерськи відносини не будуть признани. Тобто , після розлучення може рахуватися ваш новий неофіційний шлюб. Якщо так, то навіщо щось писати про позашлюбні стосунки?
-
Подавался муж на ребёнка, так что я деталей незнаю. Он спросил вечером, что мол "при подаче на визу заплатил 100 кад. Интересно, их будут возвращать или нет?" Думаю, если Вы поставите "не буду", то программа дальше не пустит...
-
Отправьте запрос в Оттавское консульство. Мы получили справку меньше чем за две недели. Они точно обслуживают ваш консульский округ и причин для отказа нет.
-
Це ви розкажіть всім тим , хто вже отримав другий воркперміт ще на 3 роки. До речі, тут імміграційний консультант навіть робив опрос , хто отримав на нові 3 роки, а хто ні. І отримавших було достатньо. Просто пошук зробить в гілках. Якщо ви щось собі напридумивали якийсь "обмеження" чи "наслідки" - то це ваша справа. Але постійно писати публічно про "неможна подати" - не треба. Спочатку процитуйте ці обмеження з офіційного сайту IRCC .
-
Підкажіть будь ласка. Моя донька(неповнолітня) полетить сама (+послуга супроводу від AirCanada) з Канади у Францію до бабусі. Я так розумію що на бабусю потрібна довіреність/чи ще якісь документи від батьків?
-
да. но я не пойму почему мне дает на Визитор.. не пишет темпорари виза
-
Всім привіт! Чи є ті, в кого довго не підтверджували медицину? Вже 2 місяць чекаємо, після того, як зробили та підтвердили біометрію. Якщо були такі випадки, через скільки вам прийшло підтвердження? 🙈
-
Ладно. Я не спец. Но че он там забыл?!
-
ну от не знаю.... відправляла також друга разом з нами аплікації, сьогодні також скаргу... поки в нього тиша (((
-
Зара якраз розсилають aor за кінець вересня заявки
12 Jan 2024, 17:45
43080/449417
24 minutes ago