PR CUAET
-
Пусто 🤔
-
Ми також подавалися 17 листопада, якщо у вас ще не зявилася дата медицини, то із найбільшою вірогідністю Портали отримають на початку квітня. На початку березня слідкуйте за кабінетом, і коли там зʼявиться дата напроти медицини то в наступному місяці буде Портал, це згідно спостереженням на даний момент, але все може змінитися як у кращу так і гіршу сторону
-
Ви не вибираєте, вибирає система. Створіть профайл і система покаже в кінці на що ви eligible а на що ні.
-
Шукаю бухгалтера в Квебеці. Подаємо декларацію перший раз. Все просто: двоє працюючих на канадського роботодавця та 1 дитина
-
‼️‼️‼️ 🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Date and time of round: February 17, 2025 at 14:42:17 UTC CRS score: 750 (Provincial Nominee Program) Invitations: 646
-
Привіт, можливо хтось мав подібну проблему, бо вже вся спереживалась. Продовжили сину паспорт, дитина 10 років і забулись продовжити візу., 🙈, получається дитина 4 місяці без візи. Зараз коли подаємся на продовження стаді перміт , побачили це … Які проблеми можуть бути?
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Безкоштовний вебінар: Готуємось правильно подати податкову декларацію 📅 Коли: 23 лютого, 18:00 (за часом Альберти) 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation Запрошуємо вас на вебінар, присвячений підготовці до податкового сезону. 🔍 Кому це буде цікаво: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговоримо: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості 🚀 Реєстрація обов’язкова: forms.gle/XWVcFoNXHSPJUS187 Попередні корисні вебінари, а також запис цього буде тут: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
#Посланці_добра #Світлі_справи ‼️"Ми – небайдужі! А ви?» «Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Адже рак – перша серед хвороб причина смертності дітей у світі. Перемогти його можна тільки об’єднавшись"🥊 🗣️15 лютого світ відзначатиме Міжнародний день онкохворої дитини. Слова «онкологія» чи «рак» у кожного з нас викликають, якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. А словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість. 🥲Ця хвороба приходить невідомо звідки, здається, що порятунку немає. Але вчасне виявлення, вчасне реагування та адекватне лікування здатне дати бій онкології та перемогти її⚔️ 🦸♂️Ми традиційно підтримуємо наших маленьких онкопацієнтів у їх війні з раком. Закликаємо вас долучитися та подарувати їм трохи позитивних емоцій та радості у цей день. 💳Задонатити на солодощі та подаруночки можна за реквізитами внизу. Разом сильні!💪 pay pal - [email protected]
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
#Посланці_добра #Світлі_справи ‼️"Ми – небайдужі! А ви?» «Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Адже рак – перша серед хвороб причина смертності дітей у світі. Перемогти його можна тільки об’єднавшись"🥊 🗣️15 лютого світ відзначатиме Міжнародний день онкохворої дитини. Слова «онкологія» чи «рак» у кожного з нас викликають, якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. А словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість. 🥲Ця хвороба приходить невідомо звідки, здається, що порятунку немає. Але вчасне виявлення, вчасне реагування та адекватне лікування здатне дати бій онкології та перемогти її⚔️ 🦸♂️Ми традиційно підтримуємо наших маленьких онкопацієнтів у їх війні з раком. Закликаємо вас долучитися та подарувати їм трохи позитивних емоцій та радості у цей день. 💳Задонатити на солодощі та подаруночки можна за реквізитами внизу. Разом сильні!💪 pay pal - [email protected]