PR CUAET
-
Позвоните IRCC и попросите документ последний. У нас так сыном было, ему не пришел документ и мы забыли. Потом звонила и нам отправили
-
Нам продовжили лише на 4 роки
-
доброго дня. Щось я зовсім заплуталась і не розумію, чи стосуються зміни щодо отримання ворк перміту, ті зміни що відбулися в січні 2025 року тих осіб , хто по CUAET. Якщо один з подружжя приїхав до Канади і має відкритий ворк перміт, і має постійну роботу, як не кваліфікований працівник, та ще не подав на піар, то другий з подружжя, який приїде по візітор візі, також зможе податися на відкритий ворк перміт по приїзду, а дитина відповідно матиме право навчатися в школі. Чи наразі , нові вимоги діють і на CUAET , і відповідно, якщо чоловік з дитиною приїде пізніше, то не зможе подати заяву на отримання дозволу на роботу на підставі WP дружини?
-
Нам на 5 років подовжили (дітям треба фото). Без попереднього запису, жива черга. Ця фішка з подовженням паспортів придумали на час воєнного стану, чи стане паспорт недійсним (з печаткою про продовження) після відміни воєнного стану не знаю. Отримати другий діючий також можна за попереднім записом до консульства
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, які документи потрібно для оформлення загран паспорту жінці в Торонто: укр паспорт, старі заграни, інн, може ще якісь? На місці оформлюється заява та оплачуєш, фоткаєшся і чекаєш? Коли паспорт прийде в Торонто можна замовити DHL доставку в Ванкувер? Ще я чула, що можна їх попросити зробити скан паспорту, для продовження WP і є можливість, що вони згодяться чи це правда? Що ще потрібно? Далека дорога, не хочеться щось забути
-
🔸I think so ▪️Ця фраза вказує на певну впевненість або переконання. Ви вважаєте, що щось вірно або що це станеться, базуючись на ваших знаннях або судженнях. ▪️Example: A: Do you think it will rain tomorrow? B: I think so. (Я так думаю.) 🔸I hope so ▪️Ця фраза виражає бажання або сподівання. Ви хочете, щоб щось сталося, але не впевнені в цьому. ▪️Example: A: Will we win the game? B: I hope so. (Я сподіваюся.) #eloquent_grammar
-
Я добавляла через create new request, employer information
-
І взагалі не розумію чому при виборі навіть на продовження строку дії закордонного паспорту не знаходить консулів
-
Дякую.
-
Просто я якраз таки не хочу подовжувати я хочу робити новий паспорт, але я не бачу якби механіки для отримання нового навіть в консульських послугах тільки є продовження , тому і питаю
-
Спробуйте через create new request. Там є розділ , про зміни що стосуються роботодавця