PR CUAET
-
Спробуйте через create new request. Там є розділ , про зміни що стосуються роботодавця
-
Ну тобто я так розумію що отримати новий паспорт ніяк не вийде просто вам подовжить термін дії актуального
-
Добрый день! Я все-таки решила отвечать так как есть , что "нет" , не проходила и потом в конце там где client information кажется называется, я написала что проходила в 2022 и прикрепила фото медосмотра.
-
Ви можете самі гроші покласти. Якщо виникнуть питання будьте готові до того, щоб сестра написала листа про подарунок. Також можуть спитати звідки в неї гроші, щоб довести що це не money laundering або proceeds from crime. Тут не стільки податкова, а більш банк зацікавлений буде, бо їм транзакції в $10 тис та понад треба до Фінкому звітувати.
-
Щиро дякую!
-
Нет, там просто подгрузить файл, в статусе будет только видно что редактировали тогда то
-
Що ж ви не сказали, що ви тільки отримали Еліджибілиті? У тому то і справа, що із отриманням Еліджибілиті у багатьох зʼявлялася медицина і на протязі пару днів зникала, таким чином на проти медицини було пусте місце. Потім через 4-6 місяців зʼявилася дата здачі медицини і на наступний місяць Портали. Що зараз у вас у кабінеті на проти медицини?
-
Вітаю. Підкажіть, будь-ласка, як підтягнути декілька файлів до Supporting documents в одну графу. Наприклад, підтягую паспорт, туди ж потрібно ще один файл з візою. Але один документ замінює інший. Як підтягнути декілька в одну графу?
-
Дякую за відповідь! Там нема нічого складного? Це не впливає на першу заявку? Бо я щось переживаю.
-
Привіт Чи можна буде продовжити visitor records для дитини після 31 березня, на основі продовженого WP батьків🤔? Оскільки слот для виготовлення нового зак.паспорту для дитини аж на червень. Діючий visitor в дитини до червня 26.Тобто потрібно буде продовжити до 2028 року як в батьків. Наперед Дякую
-
Якусь в них логіка навпаки. Менше роботи - повинно навпаки швидше рухатися .