PR CUAET
-
Доброго дня. Чи стикався хтось з таким? Чи пройде цей документ? Відстрочка є але от ця строка, де написано що є порушення правил військового обліку, не дає мені спокою.
-
Можна
-
так вы уже подались. ожидайте результат тогда. поверхностно вы можете 'проскочить'. при вдумчивой оценке анкеты вы получите отказ. единственное преимущество separated против развода- это то, что это период, когда еще можно отмотать назад, чарез месяц вы можете сьехаться заново переосмыслив свои отношения.. и вы формально не разведены пока еще (точка невозврата). все на усмотрение офицера
-
Ми так вже робили. Відповідь була - немає підстав на CUAET, переподалися з документами (укр паспорт, свідоцтво про шлюб, але все одно separated).
-
t.me/prcuaet/19036/480437
-
Все также стоит сентябрьская
-
Запрошуємо молодь, а також батьків підлітків на екскурсію у центр безкоштовної психологічної допомоги для молоді у Норт-Ванкувері
-
Медицина у вас зникала у кабінеті? Що зараз у вас у кабінеті на проти медицини?
-
да, знать, что анкета в системе. номер в гугле, в закрепе, в поиске по чату
-
Добрий день! Хто знає, при подачі на продовження WP, треба завантажувати документ, який дали в клініці в день проходження, чи є ще якийсь, після здавання крові і ренгену? Дякую
-
Доброго дня, підкажіть, може хтось їхатиме з України в Торонто передати ліки маленька коробочка? велике дякую
-
Мій чоловік не служив і єдиний документ що був це і є витяг з резерв + ,і це пройшло, отримали перший і другий портали через місяць, і знаємо з досвіду що саме цей витяг допоміг багатьом отримати погодження.
-
Запрошуємо молодь, а також батьків підлітків на екскурсію у центр безкоштовної психологічної допомоги для молоді у Норт-Ванкувері
-
Подавался на WP по фото из Дии ( испытываю удачу), пришел запрос на скан паспорта, на этой или следующей недели лечу забирать паспорт ( вроде начали выдвать). Пока я в процессе мне нельзя вылетать из канады верно? мне лучше отменить заявку и сделать новую уже когда будет на руках паспорт? или все же я могу вылетать и дозагрузить скан паспорта?
-
доброго дня. маю кілька питань. Вся родина має візу CUAET, але чоловіку не вклеїли вчасно, бо чекали новий закордонний паспорт, потім отримали офіційну відповідь , що йому потрібно оформити нову візу. Тому перше питання, мені не дуже подобається ця схема, але. Якщо він поїде до Польщі, наприклад, щоб подати на нову візу, чи не виникне питань у міграційній службі, чому він проживає в одній країні, а подає з іншої. Невже дійсно такий метод працює? інше питання, причина поїздки, хочу побачити дружину й дітей , це взагалі вагоме пояснення, якщо дружина і частина дітей тільки кілька місяців як в Канаді ?
-
Скажіть будь ласка, а на який термін діє номінація? Це один термін у всіх, чи у кожного різний?
-
-
Витребувати скан паспорта там де подавались і надати...
-
Подскажите, пожалуйста, как узнать, когда паспорт будет доставлен в посольство Оттавы (никакую специальную почту не заказывали),паспорт изготовлен 13.02
-
Доброго дня . Отримав AOR , але є проблема дія паспорта закінчилася 14 днів тому . Чи зможу здати біометрію ?
12 Jan 2024, 17:45
430955/474652
3 days ago