PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, как узнать, когда паспорт будет доставлен в посольство Оттавы (никакую специальную почту не заказывали),паспорт изготовлен 13.02
-
пока у вас есть время ожидания на предоставление того, что они запросили, по вашей анктеке не будет вынесено решение. запрета на выезд нет. если у вас есть виза, то вы вернетесь с новым паспортом и дошлете скан. потом вашу анкету снова откроют и вынесут решение, когда вы уже будете в канаде
-
Якщо не пишете заяву, що бажаєте залишити перший паспорт, то забирають одразу при подачі на новий
-
спасибо за совет попробую попросить отсрочку, но я понял что они не читаю никакие письма от слова совсем
-
Праздник какой-то сегодня . Поздравляю 🍾 🎉
-
можете написать через вебформу и попросить отсрочку, сказав, что планируете паспорт забрать такого-то числа, что он задерживается в доставкк
-
Добрий день, я заповнюю форму на отримання стаді перміт, підкажіть будь ласка як заповнити передбачувану дату прибуття та виїзду в канаду якщо я вже в канаді. Дякую
-
Oh God 🙏🏻 Набирайтесь терпения, как и большинство нас тут 🤗
-
поверьте я пытался достать скан, но не получилось, в ДП Документе начали выдавать паспорта и на днях лечу, но запрос у меня до 24 февраля, я наврятли успею отослать им копию паспорта до 24 числа. Вот думаю если что писать и извиняться что задержал немного или переподавать уже новую заявку.
-
Я не впевнений що факту "з'їхалися знов" буде достатньо. Бо маємо ухвалу суду, мабуть треба буде щось накшталт order to vacate LS отримати
-
Ще питання, скажіть будь ласка, чула що коли робиш новий паспорт дитині, то треба здати поточний паспорт. Коли забирають старий паспорт, коли подаєшся на новий паспорт, чи коли вже видають новій паспорт? Дякую!
-
Від 3 до 6 місяців від дня подачі. Або замовити експрес доставку щоб пришвидшити.
-
Ще питання, скажіть будь ласка, чула що коли робиш новий паспорт дитині, то треба здати поточний паспорт. Коли забирають старий паспорт, коли подаєшся на новий паспорт, чи коли вже видають новій паспорт? Дякую!
-
Продовження в живій черзі. Слот не потрібен.
-
У відео є пояснення і цього також) Але якщо коротко, то людям, які отримали український паспорт в Канаді вже, ТРП більше не потрібен
-
можна. не буде
-
Всім привіт. Чи можливо працюючи в Онтаріо, отримати одобрення на купівлю житла і купити в альберті. Чи буде проблемою відсутність роботи в альберті ?
-
уже возврата не будет. она в работе
-
У вас є тиждень, якщо взяли білети до кінцевої дати, то можете встигнути. Якщо відкличите заявку втратите кошти... Вирішувати вам.
-
Зрозуміла що треба заява! Дуже дякую!
12 Jan 2024, 17:45
430975/474652
18 days ago