PR CUAET
-
гарна тенденція пішла: якщо минулого тижня давали aor за 2 дні подачі, то сьогодні за день прям чотири дні пройшли: 27, 28, 29 і 30 січня 2024. завтра чекаємо "розпаковку" лютого
-
Ми просто вписували tourism, documents все одобрили з Молдови, причина самої поїздки в Канаду візит, туризм
-
Вместе с медициной в тот же день изменилась строка про additional documents
-
Можно ли продлить Work P на новый паспорт находясь в Украине
-
Нам ще не дали, ми в очікуванні.
-
Дякую 😊
-
саме так. якщо по 4 дні за день будуть проходити- то дуже швидко і до вас дійдуть
-
покажите скрин из анкеты, где вы писали ukraine 2022. потому, что если это так, то вы можете подать на пересмотр решения, потому что вам попался слепой офицер и вынес необоснованный отказ
-
Получили AOR сегодня, отправили апликкйшн 29 Января ,2024
-
А там и до червня рукой подать 😄😆
-
Так все прописувала
-
ваш отказ выглядит так, что вы подались на общих основаниях, а не через cuaet. от вас хотят lmia, которого у вас нет. в строке ожидаемое место работы надо прописывать ukraine 2022 как инструкции
-
я так поняла декабрь на заморозке?!!!!
-
Дякую.
-
Тому що там треба написати що ти забув в Молдові і чого подаєш звітам
-
Про причину поїздки в Молдову маю наувазі саму туризм, документи
-
Збір $ хворим раком діткам velykisercia.com/donate/
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
#Посланці_добра #Світлі_справи ‼️"Ми – небайдужі! А ви?» «Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Адже рак – перша серед хвороб причина смертності дітей у світі. Перемогти його можна тільки об’єднавшись"🥊 🗣️15 лютого світ відзначатиме Міжнародний день онкохворої дитини. Слова «онкологія» чи «рак» у кожного з нас викликають, якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. А словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість. 🥲Ця хвороба приходить невідомо звідки, здається, що порятунку немає. Але вчасне виявлення, вчасне реагування та адекватне лікування здатне дати бій онкології та перемогти її⚔️ 🦸♂️Ми традиційно підтримуємо наших маленьких онкопацієнтів у їх війні з раком. Закликаємо вас долучитися та подарувати їм трохи позитивних емоцій та радості у цей день. 💳Задонатити на солодощі та подаруночки можна за реквізитами внизу. Разом сильні!💪 pay pal - velykisercia@gmail.com
-
27 січня ще в п’ятницю розпочали. Сьогодні мабуть з тих що не встигли додати минулого тижня 😄
12 Jan 2024, 17:45
431024/466469
4 minutes ago